Sports Βusiness

Αντετοκούνμπο: Πάνω από 300.000 ευρώ κοστίζει υπογεγραμμένη κάρτα από τη rookie του χρονιά στο NBA (pics)

Αντετοκούνμπο: Πάνω από 300.000 ευρώ κοστίζει υπογεγραμμένη κάρτα από τη rookie του χρονιά στο NBA (pics)

Οι τρομερές… παραστάσεις του Γιάννη με τα «Ελάφια» δημιούργησαν ασυναγώνιστη υπεραξία στις συλλεκτικές του κάρτες.

Ο «Greek Freak» συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο NBA πραγματοποιώντας συγκλονίστηκες εμφανίσεις στους Τελικούς κόντρα στους Suns. Ο ηγέτης του Milwaukee είναι καθοριστικός για τους Bucks, που με δύο διαδοχικές νίκες στο Fiserv Forum ισοφάρισαν τη σειρά σε 2-2.

Ωστόσο, τα… όργια του Αντετοκούνμπο δεν έχουν αντίκτυπο μόνο εντός του παρκέ, καθώς η αξία των συλλεκτικών καρτών του Έλληνα forward από τη rookie του χρονιά βρίσκεται στην ύψιστη τιμή της. Συγκεκριμένα, στον γνωστό ιστότοπο αγοροπωλησιών, ebay, υπογεγραμμένη κάρτα του Γιάννη κοστίζει περίπου 317.000 ευρώ.
s-l1600_1.jpg

Η πιο… οικονομική ανυπόγραφη κάρτα του πωλείται γύρω στα 38.000 ευρώ, ενώ αντίτυπο από τότε που φορούσε τα χρώματα του Φιλαθλητικού κοστολογείται με τουλάχιστον 21.000 ευρώ. Κοντά στα 7.000 ευρώ είναι η αξία της κάρτας που αποτυπώνει τον Γιάννη με φόντο την Ελληνική σημαία.
s-l1600_3_1.jpg

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι τιμές ήταν αισθητά πιο χαμηλές πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ο Γιάννης ήταν εκτός δράσης λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό γόνατο μετά το Game 4 κόντρα στους Hawks. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση συνδυάστηκε με αύξηση στην αξία των συλλεκτικών του καρτών και γιγαντώθηκε μετά την επιβλητική του εμφάνιση στην τρίτη αναμέτρηση των Τελικών του NBA.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0