Sports Βusiness

Portland Trail Blazers: Η πρωτοποριακή συμφωνία με την εταιρία κρυπτονομισμάτων StormX!

Portland Trail Blazers: Η πρωτοποριακή συμφωνία με την εταιρία κρυπτονομισμάτων StormX!
Νέα συνεργασία για Portland Trail Blazers και StormX, με την ομάδα του ΝΒΑ να γίνεται η πρώτη που θα εμφανίσει τον χορηγό στις φανέλες...

Η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων StormX έχει γίνει ο νεότερος χορηγός των Portland Trail Blazers, αποτελώντας την πρώτη εταιρία τέτοιου είδους που έχει συμφωνία με μια ομάδα του ΝΒΑ.

Οι ίδιοι οι παίκτες, μάλιστα, παίρνουν όλο και περισσότερο μέρος σε αυτή τη διαδικασία. Με το NBA να πρωτοστατεί στην αθλητική αγορά των ΗΠΑ, δεν είναι περίεργο που μια εταιρία, όπως η StormX, ενδιαφερόταν να συνεργαστεί με μια ομάδα μπάσκετ.

Η ιδέα των χορηγιών στις ομάδες είναι σχετικά νέα στο ΝΒΑ και χρησιμοποιείται μόνο τις τελευταίες δύο σεζόν, κυρίως από τους Kings και τους Mavericks. Ωστόσο, οι Blazers θα γίνουν η πρώτη ομάδα του ΝΒΑ που θα έχει ένα τύπωμα εταιρίας στις φανέλες τους και η πρώτη σε οποιοδήποτε επαγγελματικό άθλημα της Βόρειας Αμερικής.

Σε δήλωση του Chris McGowan, Διευθύνοντος Συμβούλου των Trail Blazers, εξέφρασε την αισιοδοξία του για αυτή τη διαδικασία. «Η StormX είναι μια φρέσκια, ενεργητική εταιρεία με ρίζες Βορειοδυτικά του Ειρηνικού που μπορεί να εκπαιδεύσει και να παρακινήσει το Rip City. Ανυπομονώ να κάνω αυτά τα επόμενα βήματα μαζί τους, ως συνεργάτες».

StormX παρέχει επιστροφή χρημάτων με τη μορφή κρυπτογράφησης

Η StormX είναι μια μοναδική εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν επιστροφή χρημάτων σε κρυπτονομίσματα απλά ψωνίζοντας σε συμμετέχοντα καταστήματα. Οι καταναλωτές λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων μεταξύ 0,5% και 87,5% ανάλογα με το επίπεδο ανταμοιβής -StormX- στο οποίο βρίσκονται.

Από το «ντεμπούτο» της, η StormX έχει πληρώσει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια σε ανταμοιβές επιστροφής χρημάτων σε σχεδόν 175 χώρες.

Η StormX εργάζεται επίσης για την πρώτη συλλογή NFT των Blazers, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα αυτό το μήνα.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0