Sports Βusiness

Ο ιδιοκτήτης των Houston Rockets επεκτείνει τη συμφωνία SPAC κατά 2 δισ. δολάρια

Ο ιδιοκτήτης των Houston Rockets επεκτείνει τη συμφωνία SPAC κατά 2 δισ. δολάρια
Ο Tilman Fertitta συμπεριλαμβάνει στη συμφωνία εταιρείες φιλοξενίας και εστιατορίων.

Η Fertitta Entertainment Inc, που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη των Houston Rockets Tilman Fertitta, δήλωσε ότι έχει επεκτείνει τη συμφωνία της να δημοσιοποιήσει την εταιρεία FAST Acquisition Corp (FST.N) για να συμπεριλάβει μερικές εταιρείες φιλοξενίας και εστιατορίων. Να σημειωθεί πως η εταιρία αγόρασε την ομάδα του Χιούστον το 2017 έναντι 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι προσθήκες θα αυξήσουν την αποτίμηση της συνδυασμένης εταιρείας από 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε 8,6. Τα ακίνητα που προστέθηκαν στη συμφωνία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το Catch Hospitality Group και το Mastro's Restaurants. Ο Fertitta θα κατέχει περίπου το 72% της εταιρείας και θα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.

Η Fertitta Entertainment περιλαμβάνει ήδη το Golden Nugget Hotel & Casinos, το Golden Nugget Online Gaming και την εταιρεία εστιατορίων Landry's.

Η συγχώνευση με την εξαγορά FAST που συμφωνήθηκε τον Φεβρουάριο ήθελε αρχικά την Fertitta να διεκδικεί ένα μερίδιο 60%, με επενδυτές όπως η Fidelity και η BlackRock να συνεισφέρουν 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια για περίπου το 35% της επιχείρησης.

Η Landry είπε την Τετάρτη ότι οι μέτοχοι συμφώνησαν να αγοράσουν μετοχές 1,24 δισεκατομμυρίων δολαρίων μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.

Τα καθαρά έσοδα των συνδυασμένων εταιρειών εκτιμώνται σε 917- 920 εκατομμύρια δολάρια για το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Παράλληλα η FAST είχε προηγουμένως συγκεντρώσει 200 εκατομμύρια δολάρια κατά τη δημόσια εγγραφή του Αυγούστου 2020.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0