Sports Βusiness

Συμφωνία της Νιουκάστλ με την εταιρία του Άντι Μάρεϊ για τη φανέλα της νέας σεζόν!

Συμφωνία της Νιουκάστλ με την εταιρία του Άντι Μάρεϊ για τη φανέλα της νέας σεζόν!

Η Νιουκάστλ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Castore, μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρίες ένδυσης του Ηνωμένου Βασιλείου, της οποίας συνιδιοκτήτης είναι ο Άντι Μάρεϊ.

Η εμπλοκή της Castore με την έναρξη της νέας σεζόν τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου για τις «Καρακάξες» ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, γύρω από την ιδιοκτησία του συλλόγου από τον Μάικ Άσλεϊ.

Η συμφωνία προστίθεται σε αυτές που υπογράφτηκαν πρόσφατα από την εταιρία ένδυσης με τη Ρέιντζερς, τη Γουλβς, αλλά και τη Σάρασενς, ομάδα του ράγκμπι.

Η Νιουκάστλ αναμένεται να προμηθευτεί τις νέες εντός-εκτός έδρας εμφανίσεις της, αλλά και το προπονητικό της υλικό, ενώ για πρώτη φορά θα δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να αγοράσουν φανέλες της ίδιας ποιότητας με αυτές που φορούν οι παίκτες.

Παράλληλα, η Castore θα αναλάβει την αναδιοργάνωση και διαχείριση των διαδικτυακών καταστημάτων του σύλλογου, προσφέροντας ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογών στους οπαδούς της ομάδας.

«Η Νιουκάστλ έχει μία τεράστια και παθιασμένη βάση οπαδών. Πιστεύουμε πως αυτή η συνεργασία δεν θα περιοριστεί στη φανέλα της επόμενης σεζόν, αλλά θα αποτελέσει την ευκαιρία για μία νέα αρχή για τον σύλλογο» δήλωσε ο Τομ Μπίχον, συνιδρυτής της Castore βάζοντας φωτιά με τις δηλώσεις του, για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του συλλόγου.


Υπενθυμίζεται πως η εταιρία ιδρύθηκε το 2015 από τα αδέρφια Μπίχον και έχει την αμέριστη στήριξη -πέραν του Άντι Μάρεϊ- δισεκατομμυριούχων επενδυτών, όπως οι Μόχσιν και Ζούμπερ Ίσα.

Στόχος της Castore είναι η ανάπτυξη προϊόντων χρησιμοποιώντας υφάσματα και τεχνικές, που θα της επιτρέψουν να μπει ανάμεσα στους γίγαντες της αθλητικής βιομηχανίας ένδυσης, Adidas και Nike, και με τα φετινά έσοδα να αγγίζουν τα 100 εκατομμύρια, έχει κάθε λόγο να νιώθει αισιόδοξη.

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0