Sports Βusiness

EURO 2020: Ο Ρονάλντο στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα έσοδα από εταιρείες

EURO 2020: Ο Ρονάλντο στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα έσοδα από εταιρείες
Πρώτος και με διαφορά εκατομμυρίων ευρώ φιγουράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη λίστα των «top 5» ποδοσφαιριστών του EURO 2020 με τα μεγαλύτερα έσοδα από εταιρείες.
Σχετικά Άρθρα
Τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή του EURO 2020 κερδίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω των συμφωνιών που έχει κλείσει με πληθώρα εταιρειών. Ο Πορτογάλος σουπερστάρ είναι από μόνος του ένα τεράστιο brand καθώς αριθμεί περισσότερους από 533 εκ. ακόλουθους σε Instagram, Facebook και Twitter.
Είναι πολύ λογικό αρκετές εταιρείες να επιθυμούν να συνεργαστούν με τον «CR7» και να επωφεληθούν από την επιρροή που έχει ο Κριστιάνο στους θαυμαστές του. Κάπως έτσι ο Ρονάλντο κερδίζει πάνω από 60 εκ. ευρώ το χρόνο από «κολοσσούς» όπως η Nike, η Unilever και η DAZN.
Στη σχετική λίστα με τους top 5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκομίζουν τα περισσότερα χρήματα μέσω διάφορων εταιρειών βρίσκονται επίσης οι Γκάρεθ Μπέιλ (6,7 εκ.), Πολ Πογκμπά (5 εκ.), Κιλιάν Εμπαπέ (3,4 εκ.) και Ρομέλου Λουκάκου (1,7 εκ.).
Μάλιστα η λίστα με τους δημοφιλέστερους ποδοσφαιριστές του EURO 2020 στα social media έχει τα ίδια πρόσωπα, με μόνη διαφορά την είσοδο του Καρίμ Μπενζεμά αντί του Ρομέλου Λουκάκου. Συγκεκριμένα μετά τον Ρονάλντο, οποίος διαλύει κάθε ανταγωνισμό με 533 εκ. followers, ακολουθούν οι Μπέιλ (97 εκ.), Μπενζεμά (89 εκ.), Πογκμπά (74 εκ.) και Εμπαπέ (67 εκ.). Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ρονάλντο αριθμεί 139 εκ. ακόλουθους παραπάνω από όλους τους ποδοσφαιριστές της εθνικής Γαλλίας συνολικά.

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0