Sports Βusiness

Απολογία του νέου χορηγού φανέλας ΒΚ8 της Νόριτς για το αμαρτωλό παρελθόν

Απολογία του νέου χορηγού φανέλας ΒΚ8 της Νόριτς για το αμαρτωλό παρελθόν
Οι ραγδαίες αντιδράσεις για αναρτήσεις με σεξουαλικά προκλητικό περιεχόμενο του νέου χορηγού φανέλας της Νόριτς, ΒΚ8, ανάγκασαν την εταιρία να απολογηθεί και να διαγράψει το ιστορικό από τα social media.
Σε διαγραφή παλαιότερων αναρτήσεων αναγκάστηκε να προχωρήσει ο νέος χορηγός φανέλας της Νόριτς, ΒΚ8, λόγω των αντιδράσεων για περιεχόμενο με σεξουαλικά προκλητικά μηνύματα.
«Η εταιρία μας απολογείται ολόψυχα για όποιον προσβλήθηκε από το περιεχόμενο των δράσεων του marketing μας. Αποδεχόμαστε ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις δεν ταιριάζουν στην Premier League. Έχουμε ήδη διαγράψει όλες τις παρόμοιες αναρτήσεις και θα κάνουμε την αυτοκριτική μας για τη στρατηγική μάρκετινγκ που θα ακολουθήσουμε, για να προχωρήσουμε μπροστά», ήταν η απολογητική δήλωση της BK8 έπειτα από τις αντιδράσεις.

Η ασιατική στοιχηματική εταιρία ΒΚ8 χρησιμοποιούσε φωτογραφίες νεαρών γυναικών για προωθητικούς σκοπούς στα social media, οι οποίες θα απαγορεύονταν από την διαφημιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, λόγω του σεξουαλικού περιεχομένου. Το υλικό που χρησιμοποιούσε η εταιρία συμπεριλάμβανε βίντεο στο YouTube με γυναίκες να προσποιούνται ερωτικές πράξεις καθώς και μια εκστρατεία μάρκετινγκ με γυναίκες να φοράνε μόνο εσώρουχα και στίκερς της ΒΚ8 στα στήθη τους. Σύμφωνα με το «The Athletic», ένας λογαριασμός που ισχυρίζεται πως ανήκει στους πρεσβευτές της ΒΚ8 συνδέεται άμεσα με την πορνογραφία.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη μου να φορέσει αυτή τη φανέλα τη νέα σεζόν. Ελπίζω πως τα παιδιά μου δεν θα αναζητήσουν στο Google τη συγκεκριμένη εταιρία», δήλωσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Νόριτς, Σάρα Γκριβς. Τα «καναρίνια» εξέδωσαν ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως οι αξίες της ομάδες δεν συνάδουν με τη στρατηγική μάρκετινγκ της ΒΚ8.

Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0