Sports Βusiness

Conor McGregor: Επικοινώνησε με τον Dermot Desmond για να αγοράσει μετοχές της Σέλτικ

Conor McGregor: Επικοινώνησε με τον Dermot Desmond για να αγοράσει μετοχές της Σέλτικ
Ο «Notorious» θέλει να επενδύσει στο ποδόσφαιρο

Την επόμενη επιχειρηματική του κίνηση ψάχνει ο Ιρλανδός μαχητής, Conor McGregor, που όπως ο ίδιος αποκάλυψε, αυτή πρόκειται να είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Σέλτικ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος έγραψε στο Twitter:
«Είχα μια πρώιμη συζήτηση με τη Σέλτικ θέλοντας να αγοράσω μετοχές από τον Dermot Desmond. Θέλω να αποκτήσω ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ κάποια στιγμή. Τόσο η Σέλτικ, όσο και η Γιουνάιτεντ είναι ομάδες που μου αρέσουν. Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση. Πιστεύω πως μπορώ να κάνω μεγάλα πράγματα».



Ο Desmond είναι ο 9ος πλουσιότερος άνθρωπος στην Ιρλανδία, με την περιουσία του να ξεπερνά τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ και το όνομα του να έχει συνδεθεί με πάνω από 30 επιχειρήσεις. Ο 70χρονος αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Σέλτικ στα τέλη του ‘90 και δήλωσε τον περασμένο Μάρτιο ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, ο «Notorious» φαίνεται να έχει σκεφτεί εδώ και καιρό το plan b του. Τον προηγούμενο μήνα, νέο tweet του McGregor ανέφερε: «Σκέφτομαι να αγοράσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τι πιστεύετε;»

Σύμφωνα με το Forbes, η Γιουνάιτεντ είναι η τέταρτη σε αξία (4.2 δις δολάρια) ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο πίσω μόνο από τις Μπάγιερν (4.21 δις), Ρεάλ (4.75 δις) και Μπαρτσελόνα (4.76 δις).

Ο McGregor είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του UFC. Η επιστροφή στο οκτάγωνο κόντρα στον Dustin Poirier δεν ήταν επιτυχημένη με τους δύο μαχητές να αναμετρώνται -για τρίτη φορά στην καρίερα τους- τον Ιούλιο στο Λας Βέγκας.

Ο Ιρλανδός είχε και ένα μικρό πέρασμα από την επαγγελματική πυγμαχία όταν αντιμετώπισε το 2017 το θρύλο του αθλήματος, Floyd Mayweather. Ηττήθηκε, αλλά στον προσωπικό του λογαριασμό μπήκαν πάνω από 85 εκατομμύρια δολάρια.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0