Retro Stories

Σαν σήμερα: Η «τιτανομαχία» Κόμπι vs ΜακΓκρέιντι! (video)

Σαν σήμερα: Η «τιτανομαχία» Κόμπι vs ΜακΓκρέιντι! (video)
Ήταν 27 Νοεμβρίου του 2002, όταν οι Ορλάντο Μάτζικ του Τρέισι ΜακΓκρέιντι υποδέχτηκαν τους Λος Άντζελες Λέικερς του Κόμπι Μπράιαντ με την αναμέτρηση να εξελίσσεται σε μία ατελείωτη «μάχη» μεταξύ των δύο παικτών.

Λίγοι θυμούνται το αποτέλεσμα του αγώνα που έλαβε χώρα στο Ορλάντο ανάμεσα στους Μάτζικ και τους Λέικερς καθώς στο μυαλό όλων είναι ακόμη… νωπές οι θύμησες από την αξέχαστη μονομαχία του Κόμπι Μπράιαντ με τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι.

Εκείνο το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2002, οι Μάτζικ όχι μόνο έδωσαν τέλος στο σερί 7 ηττών που διατηρούσαν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού επικρατώντας των «λιμνανθρώπων» με 112-102, αλλά έδωσαν στο κοινό του NBA ένα θέαμα πέρα από κάθε φαντασία.

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι υποδέχτηκε το αντίπαλο δέος, Κόμπι Μπράιαντ, και η… μάχη ξεκίνησε!

Το κοντέρ σταμάτησε στους 38 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ για τον γκαρντ της ομάδας του Ορλάντο και στους 38 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ για τον σταρ του Λος Άντζελες. Λες και οι αριθμοί βγήκαν… ξεπατηκοτούρα!

Το στιγμιότυπο που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα την τιτανομαχία που εξελίχθηκε εκείνη τη βραδιά είναι όταν ο Κόμπι παίρνει την εκδίκηση του για τη «ζάλη» που του προκάλεσε ο ΜακΓκρέιντι για να βρει καλάθι με ένα  εντυπωσιακό κάρφωμα. Απίθανες στιγμές που λησμονούνται μέχρι και σήμερα.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0