Retro Stories

«Ο Ντίντα ήξερε τι θα κάνω, αλλά...»: Τι είχε αποκαλύψει ο Ζούλιο Σέζαρ στο BN Sports, για το ΑΕΚ - Μίλαν; (video)

«Ο Ντίντα ήξερε τι θα κάνω, αλλά...»: Τι είχε αποκαλύψει ο Ζούλιο Σέζαρ στο BN Sports, για το ΑΕΚ - Μίλαν; (video)
Πώς αποφάσισε να μην στείλει την μπάλα πάνω από το τείχος; Τι του είπε ο Ντίντα μετά το ματς και τι ο Φερέρ, πριν τη «σέντρα»; Διαβάστε όσα είχε δηλώσει ο Ζούλιο Σέζαρ στο BN Sports, για το «σπουδαιότερο γκολ της καριέρας του».
Σχετικά Άρθρα
Ζούλιο Σέζαρ και Μίλαν, είναι δύο στενά συνδεδεμένες λέξεις, στο μυαλό των φίλων της ΑΕΚ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από εκείνο το εμβληματικό φάουλ, ίσως στη σπουδαιότερη βραδιά της καριέρας του. Τότε που στις 21 Νοεμβρίου του 2006, η «Ένωση» λύγισε στο ΟΑΚΑ, τη μετέπειτα κάτοχο του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος τότε σταρ της ΑΕΚ, από τους πιο αγαπητούς ξένους που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της, είχε μιλήσει στο BN Sports στις 21/11 του 2022, τόσο για εκείνη την ιστορική βραδιά, όσο και για την καριέρα του γενικότερα.



Θυμηθείτε όσα είχε δηλώσει:

«Θυμάμαι τον Λορέντσο Σέρα Φερέρ να μας μιλά πριν το παιχνίδι. Έπαιξε ένα βίντεο με τις οικογένειές μας. Τους έβλεπα όλους. Υπήρχε δίψα, θέληση για κάτι μεγάλο, συγκέντρωση. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο και νιώσαμε στην ατμόσφαιρα, είπα στους συμπαίκτες μου ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσουμε εκείνο το ματς. Το χρωστούσαμε στον κόσμο της ΑΕΚ. Όταν θυμάμαι εκείνη τη βραδιά, νιώθω ότι την ζω από την αρχή, ξανά», είχε αναφέρει αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Σκεφτόμουν... Ο Ντίντα θα περιμένει να το χτυπήσω πάνω από το τείχος. Οπότε ας τον ξαφνιάσω.

αεκ_μιλαν.jpg

Μιλήσαμε μετά το ματς. Του είπα ότι το είχα κάνει και σε προηγούμενο αγώνα και πως πίστευα ότι θα μάντευε αυτό που ήθελα να κάνω και εκείνος μου απάντησε ότι το ήξερε και πίστευε ότι γι’ αυτό το λόγο θα έκανα κάτι διαφορετικό και ότι θα προσπαθούσα να περάσω τη μπάλα πάνω από το τείχος. Δεν το έκανα όμως και σκόραρα το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου.


Θυμάμαι, είχα πάει σε ένα εστιατόριο με την οικογένειά μου και όταν η σερβιτόρα μας έφερε το γλυκό του γιου μου, ήταν γραμμένο το ‘’ΑΕΚ 1-0 Μίλαν’’. Ήταν απίστευτο. Πάντα νοιάζονταν για έμενα και την οικογένειά μου οι φίλοι της ομάδας».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Ζούλιο Σέζαρ στο BN Sports, με ένα κλικ εδώ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0