Retro Stories

Όταν ο Κόμπι ξεπέρασε τον Τζόρνταν και έγραψε ιστορία στο «Madison Square Garden» (video)

Όταν ο Κόμπι ξεπέρασε τον Τζόρνταν και έγραψε ιστορία στο «Madison Square Garden» (video)

Ήταν αρχές Φλεβάρη πριν από 14 χρόνια (2009) όταν ο Κόμπι Μπράιαντ «έσπαγε» το ρεκόρ περισσότερων πόντων στην έδρα των Νικς και ξεπερνούσε τον Μάικλ Τζόρνταν.

Σχετικά Άρθρα

Τα κατορθώματα και τα ρεκόρ που έχει πετύχει ο Κόμπι Μπράιαντ στο ΝΒΑ είναι πολλά. Ένας από τους αγαπημένους του αντιπάλους όταν αγωνιζόταν, ήταν οι Νικς.

Ήταν αρχές Φλεβάρη πριν από 14 χρόνια, όταν ο θρύλος των Λέικερς, ξεπέρναγε τον Μάικλ Τζόρνταν βάζοντας 61 πόντους στην έδρα των Νικς!

Κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης, είχε συνολικά πάνω από 30 πόντους σε 15 ματς, ενώ σε πέντε από αυτά είχε τουλάχιστον 40. Την καλύτερή του απόδοση βέβαια, την είχε τον Φεβρουάριο του 2009, όταν ένα βράδυ, αποφάσισε να γράψει ιστορία.

Το ρεκόρ για τους περισσότερους πόντους στην «MSG» το είχε ο Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος είχε βάλει 55 πόντους 10 μέρες μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Ο Κόμπι κατάφερε να τον ξεπεράσει, σε λιγότερο από 37 λεπτά, καθώς είχε ολοκληρώσει το παιχνίδι με 61 πόντους, ενώ είχε και 3 ασίστ και ήταν αυτός που οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη με 126-117 επί των Νικς. Μία επίδοση που «ανάγκασε» τον κόσμο στο γήπεδο να του κάνει standing ovation με τη λήξη του ματς.

Πάντα ιδιαίτερος ο «Black Mamba» στις δηλώσεις του, είχε κάνει και μία αναφορά στον Σπάικ Λι, που έκανε τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου να γελάσουν και με το παραπάνω.

Ο Κόμπι είχε έρθει σε… κόντρα με τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος φανατίζεται με τους Νικς και ξεχωρίζει στο κοινό όταν παίζει η ομάδα της Νέας Υόρκης εντός έδρας. Την ώρα του ματς μιλούσε με άσχημο τρόπο προς τους παίκτες των Λέικερς, δείγμα του πόσο εκνευρισμένος ήταν που η ομάδα του έχανε.

Το αστείο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Κόμπι άκουσε τα μπινελίκια από τον Λι και ήξερε ότι λίγες ώρες αργότερα θα καθόντουσαν παρέα γιατί γυρνούσανε ένα ντοκιμαντέρ.



Παναγιώτης Ραμαντάνης 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0