Retro Stories

Μαραντόνα και Τζινόμπιλι έπαιξαν μεγάλη… μπάλα στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό (video)

Μαραντόνα και Τζινόμπιλι έπαιξαν μεγάλη… μπάλα στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό (video)

22/08/2005: Συνάντηση… γιγάντων στην τηλεόραση της Αργεντινής με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε ρόλο παρουσιαστή και τον «ψαρωμένο» Μάνου Τζινόμπιλι σε ρόλο συνεντευξιαζόμενου!

Σχετικά Άρθρα

Όπως είναι γνωστό, ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έτρεφε μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό εν γένει και για το μπάσκετ ειδικότερα.

Αυτό που ενδεχομένως πολλοί από εσάς ίσως να μην γνωρίζουν είναι ότι ο Μαραντόνα κάποτε παρουσίαζε τη δική του εκπομπή σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του της Αργεντινής, ένα show που ονομαζόταν «La noche del 10». 

Θα μου πείτε, καλά και τι σχέση έχουν αυτά τα δύο μεταξύ τους; Πιθανόν και να μην μου πείτε δηλαδή, καθώς έχετε πάρει μια ιδέα τόσο από την κεντρική εικόνα του κειμένου, όσο και από την εισαγωγή. 

Εν πάσει περιπτώση, εγώ θα σας πω ότι στις 22 Αυγούστου του 2005, στο πλαίσιο του δεύτερου επεισοδίου της εκπομπής «La noche del 10», ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποδέχτηκε στο στούντιο τον Μάνου Τζινόμπιλι και δεν δίστασε να του πλέξει το εγκώμιο. Όχι αδίκως βέβαια, αφού ο Μάνου μόλις έχει κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του στο NBA με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι είχαν επικρατήσει με 4-3 των Πίστονς στους τελικούς. 

Ο 28χρονος Τζινόμπιλι είχε κατά μέσο όρο 18.7 πόντους, σχεδόν έξι ριμπάουντ και 4.0 ασίστ στη σειρά με το Ντιτρόιτ, όντας μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς στα τρία από τα επτά ματς των τελικών. Παρά ταύτα, το βραβείο του MVP των τελικών κατέληξε στα χέρια του Τιμ Ντάνκαν, κάτι που δεν μπορούσε να «χωνέψει» ο Μαραντόνα

«Ξέρω ότι η ψηφοφορία ήταν στα ίσια μέχρι τελευταίας στιγμής. Προφανώς υπήρχαν άνθρωποι με διαφορετική άποψη. Θα ήταν υπέροχο να είχα κερδίσει το βραβείο του MVP ή ακόμα και να το είχαμε μοιραστεί (σσ. με τον Ντάνκαν). Θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο από το να το είχα κερδίσει μόνο εγώ. Έχοντας κατά νου ότι ήμασταν τόσο κοντά ή ότι ο Τιμ ήρθε και μου ψιθύρισε "το αξίζεις όσο εγώ ή και περισσότερο από εμένα", τι με νοιάζει αν πήρα ένα ακόμα αγαλματάκι;» Είχε σημειώσει ο Τζινόμπιλι, θέλοντας να… ηρεμήσει τον Μαραντόνα.



Για την ιστορία να σημειώσουμε πως ο Τζινόμπιλι, σε αρκετά μεταγενέστερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει σε ραδιοφωνική εκπομπή είχε αναφερθεί στην παρθενική συνάντησή του με τον Μαραντόνα, η οποία είχε πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν από εκείνο το γύρισμα σε ένα καφέ. «Σε κάποια φάση πήγα να πνιγώ με αυτό που έτρωγα. Η ένταση ήταν τεράστια. Η παρουσία του Ντιέγκο ήταν μαγευτική και υπνωτική».

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0