Πρόσωπα

Ένα ασύλληπτο ρεκόρ 475 ημερών: Η Γιουνάιτεντ δεν «λύγισε» μόνο τη Σίτι, αλλά και τον... ανίκητο Ρόδρι! (video)

Ένα ασύλληπτο ρεκόρ 475 ημερών: Η Γιουνάιτεντ δεν «λύγισε» μόνο τη Σίτι, αλλά και τον... ανίκητο Ρόδρι! (video)
Πέρα από την κατάκτηση του FA Cup, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «πλήγωσε» και τον Ρόδρι, ο οποίος είδε το απίθανο αήττητο σερί του να διακόπτεται. 
Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (25/05, 1-2) στον τελικό του FA Cup και δεν κατόρθωσε να στεφθεί Κυπελλούχος Αγγλίας για τη σεζόν 2023-24. 
 
Την ίδια στιγμή, με το εν λόγω αποτέλεσμα, έληξε και ένα τεράστιο αήττητο σερί ενός παίκτη των «πολιτών» που διήρκησε πάνω από έναν χρόνο. 
 
Ο λόγος για τον Ρόδρι, ο οποίος ήταν... ανίκητος σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα τις τελευταίες 475 ημέρες, με το εντυπωσιακό σερί του να λήγει, έπειτα από 74 παιχνίδια! 
Από τις 5 Φεβρουαρίου του 2023 (και ένα παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ), ο Ισπανός χαφ μετρά συνολικά 58 νίκες, 16 ισοπαλίες και μία ήττα, η οποία ήταν αυτή στον τελικό με τη Γιουνάιτεντ και αυτή που διέκοψε ένα ασύλληπτο σερί, το οποίο ήταν «ζωντανό» για έναν χρόνο και τρεις μήνες. 
 
Μάλιστα, η Σίτι φαινόταν να τα βρίσκει «σκούρα» σε όσα παιχνίδια απουσίαζε o 27χρονος, καθώς στο συγκεκριμένο διάστημα και στα πέντε ματς που έλειπε ο Ρόδρι λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας, οι «cityzens» ηττήθηκαν τέσσερις φορές, ενώ νίκησαν μόλις μία! 
 
Οι παραπάνω αριθμοί αποδεικνύουν και το πόσο σημαντικός είναι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία δείχνει να χάνει ένα μεγάλο «όπλο» της, όταν εκείνος απουσιάζει. 

Και όλα αυτά, ενώ πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στην εντός έδρας αναμέτρηση της Σίτι με τη Γουέστ Χαμ, ο Ισπανός αμυντικός μέσος «έσπασε» ένα απίθανο ρεκόρ, ξεπερνώντας τους Ντεμέτριο Αλμπερτίνι και Πάολο Μαλντίνι, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια σε αυτό το στατιστικό. 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0