Πρόσωπα

«Τότε τον πλήγωσε, τώρα θέλει να το σηκώσει!»: Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πάει για το δικό του repeat! (video)

«Τότε τον πλήγωσε, τώρα θέλει να το σηκώσει!»: Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πάει για το δικό του repeat! (video)
Τότε αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, τώρα στους «κίτρινους». Κι όμως 14 χρόνια μετά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχε βιώσει τον τελευταίο τελικό Κυπέλλου του Άρη, αλλά… από αντίπαλο στρατόπεδο!

Η  ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε! Παναθηναϊκός και Άρης έρχονται αντιμέτωποι στο Πανθεσσαλικό στάδιο (25/05, 20:30), με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Οι δύο ομάδες «ανανέωσαν» το ραντεβού τους σε έναν μεγάλο τελικό μετά από 14 χρόνια, όταν και ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, στον τελικό της Αθήνας. Μία αναμέτρηση που ακόμα θυμούνται οι οπαδοί του Άρη, αφού είναι ο τελευταίος τελικός που κατάφερε να βρεθεί η ομάδα τους!

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Σεμπαστιάν Λέτο, που με δικό του γκολ «χάρισε» το Κύπελλο στους «πράσινους». Ο Αργεντίνος είχε αποχωρήσει από τον αγώνα ως αλλαγή στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης και στην θέση του είχε περάσει ένας νυν παίκτης του Άρη!

Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος είχε πανηγυρίσει το νταμπλ το 2010 με τον Παναθηναϊκό, για να ακολουθήσει μία μεγάλη καριέρα στην Serie A, αλλά και στην Ελλάδα!

O 37χρονος επιθετικός είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα αναβιώσει τον τελικό του 2010, αλλά αυτήν την φορά... σε αντίπαλο στρατόπεδο!

Και αυτό γιατί ο πολύπειρος εξτρέμ, πλέον αγωνίζεται στην ομάδα του Άρη και θέλει να «ξαναζήσει» το συναίσθημα του Κυπελλούχου Ελλάδος, απέναντι στην ομάδα που τον «έστεψε» για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Christodoulopoulos.jpg

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0