Πρόσωπα

Αν «τριτώσει» η παράδοση, η ΑΕΚ παίρνει πρωτάθλημα: Η «συνήθεια» του διαιτητή που ορίστηκε στο Άρης – ΠΑΟΚ! (video)

Αν «τριτώσει» η παράδοση, η ΑΕΚ παίρνει πρωτάθλημα: Η «συνήθεια» του διαιτητή που ορίστηκε στο Άρης – ΠΑΟΚ! (video)
Ο Όρελ Γκρίνφελντ ορίστηκε να διευθύνει τον σημαντικό αγώνα του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00), με τον Ισραηλινό να έχει σφυρίξει δύο φορές αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος και αν τηρηθεί η παράδοσή των αγώνων αυτών, η ΑΕΚ θα «στεφθεί» πρωταθλήτρια!

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα τελευταία παιχνίδια των play offs της Stoiximan Super League. Στο «Κλ. Βικελίδης» διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη με τον ΠΑΟΚ (19/05, 20:00) θα είναι ο Όρελ Γκρίντφελντ, ο οποίος θα βρεθεί στην Ελλάδα για να διευθύνει τον τρίτο αγώνα της καριέρας του στην χώρα μας!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως τις δύο προηγούμενες φορές που βρέθηκε στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος διαιτητής, οι γηπεδούχοι των αναμετρήσεων αναδείχθηκαν νικητές με το ίδιο σκορ (1-0)!

Πρώτη φορά που ο Ισραηλινός βρέθηκε στην χώρα μας ήταν το 2020, για τον αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να επικρατεί με 1-0 από την έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια.

Δύο χρόνια αργότερα ξαναβρέθηκε στην Ελλάδα, για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ομάδες ήταν «άσφαιρες» μέχρι το 84ο λεπτό, όταν και ο Εμβιλά σκόραρε και έδωσε την νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη ομάδα, που θα «σπάσει» την παράδοση, ή θα δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να «στεφθεί» πρωταθλήτρια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0