Πρόσωπα

Όταν ο «υπηρεσιακός» Κόντης αναλάμβανε τον Ολυμπιακό: Τα πέντε παιχνίδια και η… τελευταία ενδεκάδα! (video)

Όταν ο «υπηρεσιακός» Κόντης αναλάμβανε τον Ολυμπιακό: Τα πέντε παιχνίδια και η… τελευταία ενδεκάδα! (video)
Η εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της, με τον Χρήστο Κόντη, να είναι ο νέος «υπηρεσιακός» προπονητής για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, ένα πόστο που έχει αναλάβει ξανά πριν έξι χρόνια στον Ολυμπιακό!

Φατίχ Τερίμ και Παναθηναϊκός έκαναν επίσημο το «διαζύγιο» τους, το πρωί της Παρασκευής (17/05), οι «πράσινοι» θα έχουν στον πάγκο τους για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν τον Χρήστο Κόντη, αφού και επίσημα αποτελεί τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο 49χρονος προπονητής έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, αλλά σε αντίπαλο στρατόπεδο, αφού ήταν «υπηρεσιακός» προπονητής για πέντε παιχνίδια στον Ολυμπιακό!

Η σεζόν 2017-2018 για τους «ερυθρόλευκους» ξεκίνησε με τον Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο τους, ωστόσο μόλις 109 μέρες μετά την πρόσληψή του, ήρθε και απόλυσή του. «Διάδοχός» του ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έκατσε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο για 18 αγώνες αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό τρεις ημέρες πριν από την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Λάρισα.  

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι προπονητής για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Χρήστος Κόντης αναλαμβάνοντας χρέη «υπηρεσιακού». Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0, με τους Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ανσαριφάρντ να σκοράρουν από μία φορά.

Ωστόσο, αυτή δεν θα ήταν η τελευταία φορά που ο Κόντης θα καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού για εκείνη την σεζόν, αφού διαδέχθηκε και τον επόμενο προπονητή των «ερυθρολεύκων» Όσκαρ Γκαρθία που έμεινε στην Ελλάδα, για μόλις 85 ημέρες.

Οι «ερυθρόλευκοι» για τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της σεζόν θα είχαν στον πάγκο τους ξανά τον Χρήστο Κόντη. Τα αποτελέσματα αυτή την φορά δεν ήταν τόσο θετικά αφού σε τέσσερις αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει δύο φορές (Κέρκυρα, Παναιτωλικό) και να ηττηθεί σε ισάριθμους αγώνες (Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον τελευταίο αγώνα του Χρήστου Κόντη στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» και την «βαριά» ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο μοναδικός που βρίσκεται ακόμη στο ρόστερ και θα τεθεί αντιμέτωπος του, στο ντέρμπι της Κυριακής (19/05) είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης!

Αναλυτικά οι αγώνες που βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Κόντης:

7/1/18 ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-3
16/4/18 Ολυμπιακός - Κέρκυρα 5-1
22/4/18 Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-0
29/4/18 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 4-0
6/5/18 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-0

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0