Πρόσωπα

Η «οικογένεια Όρτα» βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ από το 2020: Πώς ο Αντρέ ισοφάρισε τον Ρικάρντο, σε ένα βράδυ! (video)

Η «οικογένεια Όρτα» βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ από το 2020: Πώς ο Αντρέ ισοφάρισε τον Ρικάρντο, σε ένα βράδυ! (video)
Ο Αντρέ Όρτα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (15/05, 2-0), σκοράροντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Έτσι, μέσα σε ένα βράδυ, ισοφάρισε τον... αδερφό του, Ρικάρντο, και όσα είχε πετύχει απέναντι στην «Ένωση»!

Η ΑΕΚ μετά την ήττα της από τον Ολυμπιακό (14/05, 2-0), έχασε σημαντικό έδαφος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πλέον περιμένει ένα «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη (19/05, 20:00).

Ο Αντρέ Όρτα ήταν ο πολυτιμότερος των «ερυθρολεύκων» σκοράροντας δύο φορές, ισοφαρίζοντας έτσι τα γκολ του αδερφού του Ρικάρντο Όρτα, απέναντι στην ομάδα της ΑΕΚ.

Μπορεί ο Ρικάρντο Όρτα, να μην έχει αγωνιστεί ποτέ στην Stoiximan Super League, αλλά έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στην «Ένωση».

Η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Μπράγκα για τους ομίλους του UEFA Europa League, τη σεζόν 2020-21. Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν και στους δύο αγώνες από την πορτογαλική ομάδα (3-0) (2-4), με τον Ρικάρντο Όρτα να σκοράρει και στις δύο αναμέτρησεις, από ένα γκολ.

Αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός πως η Μπράγκα εκείνη την σεζόν είχε έντονο «άρωμα» Ολυμπιακού τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον πάγκο της!

Αφού προπονητής της ομάδας ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ποδοσφαιριστές της ομάδας ένας πρώην και δύο νυν παίκτες του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα, που έφυγε το καλοκαίρι του 2018 από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τους Αντρέ Όρτα και Νταβίντ Κάρμο, που ήρθαν τον περασμένο Γενάρη, στον Πειραιά!

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0