Πρόσωπα

Έτοιμος για… παγκόσμιο ρεκόρ ο αήττητος Ρόδρι: Ποιους «θρύλους» της Μίλαν έπιασε; (video)

Έτοιμος για… παγκόσμιο ρεκόρ ο αήττητος Ρόδρι: Ποιους «θρύλους» της Μίλαν έπιασε; (video)

Δεν λέει να… χάσει ο Ρόδρι που παρέμεινε αήττητος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για 73ο συνεχόμενο ματς, ισοφαρίζοντας έτσι δύο «θρύλους» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Τότεναμ (14/05, 0-2) και βρίσκεται... αγκαλιά με το τέταρτο συνεχόμενο της ιστορίας της που θα την καταστήσει τη μοναδική ομάδα στην Premier League που θα καταφέρει κάτι τέτοιο!

Με τη νίκη αυτή, δόθηκε συνέχεια σε ένα ιδιαίτερο… αήττητο. Αυτό που μετρά ο Ρόδρι με τη φανέλα των «πολιτών», καθώς πλέον έφτασε τις 73 συνεχόμενες συμμετοχές χωρίς να έχει «γευτεί» αρνητικό αποτέλεσμα. Τις περισσότερες από κάθε άλλο παίκτη στην ιστορία της Premier League.


Παράλληλα, ο Ισπανός ισοφάρισε δύο «θρύλους» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τους Ντεμέτριο Αλμπερτίνι και Πάολο Μαλντίνι που κατείχαν το… παγκόσμιο ρεκόρ. Εάν αγωνιστεί απέναντι στη Γουέστ Χαμ, στην τελευταία αγωνιστική (19/05, 18:00), ο Ρόδρι ενδέχεται να θέσει νέο ρεκόρ, εάν φυσικά η Σίτι δεν ηττηθεί.


Οι «πολίτες» έχουν χάσει φέτος στην Premier League από την Άστον Βίλα (1-0), την Άρσεναλ (1-0) και τη Γουλβς (2-1), αλλά ο Ρόδρι δεν αγωνίστηκε σε κανένα από αυτά. Το τελευταίο ματς που έπαιξε και η ομάδα του ηττήθηκε, ήταν ενάντια στην Τότεναμ στις 5 Φεβρουαρίου 2023.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0