Πρόσωπα

ΠΑΟΚ: Όταν σκοράρει ο Ζίβκοβιτς ξεχνάει τι… σημαίνει η λέξη ήττα! (video)

ΠΑΟΚ: Όταν σκοράρει ο Ζίβκοβιτς ξεχνάει τι… σημαίνει η λέξη ήττα! (video)

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής ντέρμπι για τα play offs της Stoiximan Super League, απέναντι στον Ολυμπιακό (12/05, 2-0), με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι αήττητη την φετινή σεζόν, όποτε σκοράρει ο Σέρβος εξτρέμ!

«Ζωντανός» στην διεκδίκηση τίτλου παρέμεινε ο ΠΑΟΚ, μετά το νικηφόρο εξ αναβολής ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό (12/05, 2-0), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται πλέον ένα θαύμα για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο εξτρέμ να δίνει την ασίστ στο πρώτο γκολ του «Δικεφάλου» και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75ο λεπτό, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του!

Συγκεκριμένα, ο Ζίβκοβιτς έχει σκοράρει σε 15 αγώνες την φετινή σεζόν, για την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά», με τον ΠΑΟΚ να μετράει 14 νίκες και μία ισοπαλία, όποτε σκοράρει ο 27χρονος!

Ο χορός των γκολ για τον Σέρβο ξεκίνησε στα προκριματικά του UEFA Conference League, απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ (17/08, 3-0), σκοράροντας δις. Έκτοτε τα έχει πάει περίφημα στην Ευρώπη, αφού είδε το όνομά του στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ στις σημαντικότερες νίκες του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκούς αγώνες, σκοράροντας από ένα γκολ στις δύο νίκες επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (05/10, 2-1) (30/11, 1-2) και ένα στην «μυθική» ανατροπή και πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (14/03, 5-1).

Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League τα νούμερα του είναι το ίδιο εντυπωσιακά, αφού έχει σκοράρει οκτώ γκολ σε 27 αγώνες, με μοναδική απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ να είναι στο ισόπαλο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό (01/10, 2-2).

Φυσικά από την εξίσωση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγώνες του Κύπελλο Ελλάδας Betsson, με τον Ζίβκοβιτς να έχει σκοράρει δύο φορές στους αγώνες για τα προημιτελικά απέναντι στον Πανσερραϊκό (17/01, 0-4) (31/01, 5-0) και μία στον ημιτελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (21/02, 1-2). Στον συγκεκριμένο αγώνα μπορεί οι «πράσινοι» να πανηγύρισαν την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 1-0 στην κανονική διάρκεια και 2-1 στην παράταση.

Αναλυτικά οι αγώνες, που έχει σκοράρει ο Ζίβκοβιτς, την φετινή σεζόν:

ΠΑΟΚ – Χάιντουκ Σπλιτ 3-0 (Προκριματικά UEFA Conference League)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0 (Stoiximan Super League)

Χαρτς – ΠΑΟΚ 1-2 (Προκριματικά UEFA Conference League)

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 1-3 (Stoiximan Super League)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2 (Stoiximan Super League)

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 (Conference League)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4 (Stoiximan Super League)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1 (Stoiximan Super League)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ 1-2  (Conference League)

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ 0-4 (Κύπελο Ελλάδας Betsson)

ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 5-0 (Κύπελλο Ελλάδας Betsson)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-2 παρ. (Κύπελλο Ελλάδας Betsson)

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3 (Stoiximan Super League)

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1 (Conference League)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0 (Play offs Stoiximan Super League)

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0