Πρόσωπα

Αποστολόπουλος: Από τον υποβιβασμό στην Γ’ εθνική στον τελικό του Conference League… μία μέρα δρόμος! (video)

Αποστολόπουλος: Από τον υποβιβασμό στην Γ’ εθνική στον τελικό του Conference League… μία μέρα δρόμος! (video)

O Αποστόλος Αποστολόπουλος έζησε μέσα σε μία μέρα τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Β’ στην Γ’ εθνική και την πρόκριση της πρώτης ομάδας στον τελικό του UEFA Conference League, αλλά ποιος είναι ο 21χρονος αμυντικός;

Ο τραυματισμός του Κίνι προκάλεσε «πονοκέφαλο» στον Μεντιλίμπαρ καθώς οι Ορτέγκα και Ρίτσαρντς είχαν τεθεί νοκ άουτ λόγω τραυματισμών. Πολλοί θα περίμεναν ο Βάσκος τεχνικός να προέβη σε μια κίνηση «εκτάκτου ανάγκης», ωστόσο διέψευσε σχεδόν τους πάντες, αφού εμπιστεύτηκε ένα παιδί από την Β’ ομάδα!

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος πήγε από το ναδίρ… στο ζενίθ, αφού μόλις μία μέρα πριν την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League έζησε τον υποβιβασμό της Γ’ εθνικής με την θυγατρική ομάδα των «ερυθρόλευκων»! Μπορεί ο νεαρός αμυντικός να μην αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω (08/05, 1-1) αλλά ήταν ενεργό μέλος της ομάδας με 21 συμμετοχές στην Super League 2.

Στην ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται από την σεζόν 2020-21, όταν και έγινε μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό, αλλά έκτοτε δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί, με την εμφάνιση του στα ημιτελικά να είναι και το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο!

Ωστόσο, η συμμετοχή του με την Άστον Βίλα (09/05, 2-0) δεν είναι η μοναδική του με την πρώτη ομάδα, αφού έχει αγωνιστεί και σε έναν αγώνα Κυπέλλου την σεζόν 2020-21 στην ήττα του Ολυμπιακού από τον Λεβαδειακό (3-2)!

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0