Πρόσωπα

Αυτήν τη φορά, Λιβάκοβιτς ήταν ο... Τζολάκης! (video)

Αυτήν τη φορά, Λιβάκοβιτς ήταν ο... Τζολάκης! (video)
Πού να φανταζόταν, πως η ιστορική του επίδοση, εκείνη που τον έκανε διάσημο σε όλον τον κόσμο, κάποτε θα έπαιζε σε... επανάληψη, αλλά εις βάρος του! Κι όλα αυτά, εξαιτίας του Κωνσταντίνου Τζολάκη!
Ο Ολυμπιακός είναι στους «4» του Europa Conference League! Πιέστηκε, πάλεψε, έμεινε όρθιος στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, παρότι ηττήθηκε με 1-0 (18/04), και στην κρίσιμη στιγμή, «μίλησε» ο Κωνσταντίνος Τζολάκης!

Ο 21χρονος γκολκίπερ των Πειραιωτών «μάγεψε» στη διαδικασία των πέναλτι, πιάνοντας τρεις εκτελέσεις, ενώ έφτασε μία... ανάσα και από μία τέταρτη, απέναντι στον Μπατσουαγί.

Το βραβείο του MVP αυτής της ιστορικής πρόκρισης, της πρώτης για τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του ανήκει δικαιωματικά. Και για να το πάρει από τον «ομόλογό» του τη συγκεκριμένη βραδιά, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, χρειάστηκε να επανάλαβει ό,τι έκανε διάσημο τον Κροάτη, περίπου δύο χρόνια πριν!

Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ο τότε τερματοφύλακας της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έγινε viral, χάρις τις τρεις αποκρούσεις πέναλτι στη σχετική διαδικασία, κόντρα στην Ιαπωνία.



Αυτήν τη φορά, όμως, ο Τζολάκης «ντύθηκε» Λιβάκοβιτς, πληρώνοντας τον Κροάτη, με το ίδιο νόμισμα! Και παράλληλα, δικαιώνοντας πλήρως τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που στο τελευταίο χρονικό διάστημα, τον εμπιστεύεται... τυφλά!

Δείτε τις αποκρούσεις του Τζολάκη, στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε:

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0