Πρόσωπα

Ματ Ντάρμπισαϊρ: 175 γκολ και… συνεχίζει, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτήν την κεφαλιά και αυτό το τρόπαιο! (video)

Ματ Ντάρμπισαϊρ: 175 γκολ και… συνεχίζει, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτήν την κεφαλιά και αυτό το τρόπαιο! (video)

O Ματ Ντάρμπισαϊρ συμπλήρωσε τα 38 χρόνια ζωής (14/04) και οι περισσότεροι στην Ελλάδα τον θυμούνται ως τον άνθρωπο που έκρινε τον απίστευτο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ το 2009!

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ «έκλεισε» τα 38 χρόνια ζωής (14/04), πλέον ο Βρετανός επιθετικός, αγωνίζεται στην Μπράντφορντ και την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, έχοντας σκοράρει συνολικά στην καριέρα του 175 φορές!

Ωστόσο, όλοι θυμούνται το γκολ που «έστειλε» στην παράταση τον τελικού Κυπέλλου του 2009 και στέρησε μετέπειτα τον τίτλο από την ΑΕΚ, φορώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού.

ματ.jpg

Με το σκορ στο 3-2 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, η ΑΕΚ έφτασε δύο… κεφαλιές μακριά από τον 14o Κύπελλο της ιστορίας της. Με το γέμισμα του Τοροσίδη να βρίσκει τον Άντζα και εκείνος με κεφαλιά τον Ντάρμπισαϊρ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα και τον αγώνα σε παράταση.  

Ο Ολυμπιακός τελικά επικράτησε της ΑΕΚ σε μια απίστευτη διαδικασία πέναλτι, που μας χάρισαν οι δύο ομάδες. Λίγοι θυμούνται όμως, ότι δεν ήταν το μοναδικό γκολ του Άγγλου στον αγώνα, αφού στο 45’ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και στο 47’, μείωσε σε 2-1 για τους «ερυθρόλευκους», παίζοντας ίσως τον καθοριστικότερο ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0