Πρόσωπα

Το σόου του Στέφαν Γιόβετιτς στη Λαμία: Κάθε απειλή του Ολυμπιακού, είχε την... υπογραφή του! (video)

Το σόου του Στέφαν Γιόβετιτς στη Λαμία: Κάθε απειλή του Ολυμπιακού, είχε την... υπογραφή του! (video)

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον Ολυμπιακό, επί Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και στη Λαμία, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο Ολυμπιακός «ξέσπασε» απέναντι στη Λαμία, όπως αποδεικνύει και το 5-1 (07/04), ως τελικό σκορ της αναμέτρησης. Και σε αυτόν τον επιθετικό «μονόλογο», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, πρωταγωνιστής ήταν ο Στέφαν Γιόβετιτς!

Είναι «κοινό μυστικό», πως ο Μαυροβούνιος επιθετικός διάγει τις καλύτερες ημέρες του στον Ολυμπιακό, επί Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και στη Λαμία, ήρθε η κορυφαία του εμφάνιση.

Χωρίς υπερβολή, πίσω από κάθε τι καλό των Πειραιωτών, υπήρχε ο ίδιος.

«Άνοιξε» το σκορ, κέρδισε το πέναλτι για το 2-0, έκανε τη σέντρα για το 3-0, ενώ δημιούργησε πάρα πολλές επικίνδυνες καταστάσεις, τόσο με τις προσωπικές του ενέργειες, όσο και με τις πάσες του.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι ευκαιρίες που δημιούργησε σχεδόν από το τίποτα, για τον Ζέλσον Μαρτίνς στο 63' και για τον Ελ Αραμπί στο 68'.

Κάπως έτσι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «κερδίζει» έναν ποδοσφαιριστή, σε ένα πολύ κομβικό σημείο, με τον Ολυμπιακό να κάνει την προσπάθειά του για δυνατό «photo finish» στη Stoiximan Super League, ενώ στα προημιτελικά του Europa Conference League, έχει μπροστά του το υψηλό εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε.

Δείτε στο βίντεο, όλα όσα έκανε ο Στέφαν Γιόβετιτς απέναντι στη Λαμία:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0