Πρόσωπα

Αν έχεις τέτοιον αναπληρωματικό, τι να κάνεις τους βασικούς! Ασύλληπτο ρεκόρ από τον Μαλακάι Φλιν στο NBA! (video)

Αν έχεις τέτοιον αναπληρωματικό, τι να κάνεις τους βασικούς! Ασύλληπτο ρεκόρ από τον Μαλακάι Φλιν στο NBA! (video)

Τι κι αν έχει 207 παιχνίδια σε τέσσερα χρόνια στο NBA; Ο Μαλακάι Φλιν «ξανασυστήθηκε», με μια… ουρανοκατέβατη 50άρα, συνοδευόμενη από τρομερά ρεκόρ!

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς μπορεί να μην έχουν πολλά να μας προσφέρουν με τη φετινή τους εικόνα, αλλά στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, ο 25χρονος γκαρντ τους, Μαλακάι Φλιν, δημιούργησε το highlight της καριέρας του, και σίγουρα θα ξεπεράσει εύκολα την ήττα από τους Χοκς στην Ατλάντα (121-113).

Ο Φλιν σκόραρε 50 πόντους με 18/25 σουτ, μαζί με 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα. δημιουργώντας μια σειρά από προσωπικά ρεκόρ. Αρχικά, σχεδόν διπλασίασε τη μεγαλύτερή του επίδοση στο σκοράρισμα, που ήταν οι 27 πόντοι στο τελευταίο παιχνίδι της rookie σεζόν του (2020-21)! Γενικότερα, ως rookie είχε πραγματοποιήσει αξιόλογη σεζόν με τη φανέλα των Ράπτορς (7.5 πόντοι, 2.5 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ σε σχεδόν 20 λεπτά συμμετοχής), αλλά από τότε δεν έχει ξαναπιάσει εκείνα τα αγωνιστικά στάνταρ.

Ταυτόχρονα, έγινε ο δεύτερος παίκτης στον 21ο αιώνα, που έβαλε 50 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο, μετά τον Τζαμάλ Κρόφορντ! Σε όλη την ιστορία του NBA, το έχει καταφέρει άλλος ένας παίκτης, ο Νικ Άντερσον το 1993, με τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ.

 


Φέτος, οι μόνοι «παγκίτες» που έχουν καταφέρει να σκοράρουν έστω 40, είναι οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Πι Τζέι Γουάσιγκτον.

 

Επιπλέον, ο 25χρονος έγινε ο παίκτης με τον χαμηλότερο μέσο όρο πόντων καριέρας, που καταφέρνει να σκοράρει 50, ρεκόρ που μέχρι πρότινος άνηκε στον Τέρενς Ρος, σε μια λίστα που περιλαμβάνει και τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Τόνι Ντελκ!

 


Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0