Πρόσωπα

Το 16χρονο «αστέρι» της Ρίβερ Πλέιτ που... κοιτάνε Ρεάλ, Σίτι και Παρί: Για ποια θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι; (video)

Το 16χρονο «αστέρι» της Ρίβερ Πλέιτ που... κοιτάνε Ρεάλ, Σίτι και Παρί: Για ποια θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι; (video)

Όσο… δύσκολο όνομα κι αν είναι αυτό του Φράνκο Μασταντουόνο, φαίνεται πως θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον!

Άλλο ένα μεγάλο ταλέντο φαίνεται πως κάνει την εμφάνισή του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όταν, μάλιστα, φοράει τη φανέλα της σπουδαίας Ρίβερ Πλέιτ, η περίπτωσή του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αίγλη.

Πρόκειται για τον 16χρονο Φράνκο Μασταντουόνο.

Ο νεαρός Αργεντινός μεσοπεπιθετικός βρίσκεται, σύμφωνα με τη Marca, στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν εκφράσει και η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα αυτά ενώ έχει αγωνιστεί μόλις 360΄ λεπτά με την πρώτη ομάδα της Ρίβερ, μετρώντας δέκα συμμετοχές.

Ο Μασταντουόνο αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, ενώ φαίνεται πως του αρέσει περισσότερο να κινείται προς τα δεξιά, και να ξεκινάει τις προσπάθειές του συγκλίνοντας από εκεί. Η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα τέσσερα εκατομμύρια, αλλά η ρήτρα αποδέσμευσής του στα 45, επομένως όποια ομάδα θελήσει να τον φέρει στην Ευρώπη, θα πρέπει να πληρώσει αναλόγως.

 


Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr


 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0