Πρόσωπα

Ρεκόρ ο Χάρι Κέιν; Μάλλον δεν σας κάνει εντύπωση, αλλά ξεπέρασε τον εαυτό του και την… Bundesliga! (video)

Ρεκόρ ο Χάρι Κέιν; Μάλλον δεν σας κάνει εντύπωση, αλλά ξεπέρασε τον εαυτό του και την… Bundesliga! (video)

Ασύλληπτος είναι ο Χάρι Κέιν στη φετινή, «παρθενική» σεζόν του στην Bundesliga. Κόντρα στην Ντάρμσταντ, έμελλε να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ!

Τι κι αν είναι η πρώτη του σεζόν μακριά από την Αγγλία; Ο Χάρι Κέιν αποδεικνύει σχεδόν κάθε… μέρα, πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα προσαρμογής στη Γερμανία.

Το αντίθετο μάλλον, αφού δεν σταματά να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ, μετά το άλλο! Στην αναμέτρηση της Ντάρμσταντ με την Μπάγερν Μονάχου (16/03, 2-5), για την 26η αγωνιστική της Bundesliga, το απέδειξε για άλλη μια φορά.

Έτσι, αφού το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος, που φτάνει σε τέσσερα χατ-τρικ στην πρώτη του σεζόν, με τα τρία τέρματα που πέτυχε κόντρα στη Μάιντς (09/03, 8-1), έμελλε να βρει δίχτυα και απέναντι στην Ντάρμσταντ.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος φορ σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 1-2, για να πετύχει 31ο δικό του γκολ στη φετινή Bundesliga. Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για έναν παίκτη, στην πρώτη του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας!

Παράλληλα όμως, φρόντισε ώστε να ξεπεράσει και τον ίδιο του τον εαυτό! Γιατί; Διότι ούτε ο ίδιος, δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε αυτούς τους αριθμούς προηγουμένως στην καριέρα του, σε μία αγωνιστική περίοδο πρωταθλήματος! Το ρεκόρ του αποτελούσαν τα 30 τέρματα, που είχε πετύχει στην Premier League, με τη φανέλα της Τότεναμ, σε δύο διαφορετικές σεζόν, το 2017-18 και το 2022-23.

Πού θα σταματήσει άραγε ο Χάρι Κέιν; Αξίζει να σημειώσουμε ότι γενικά, τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στην Bundesliga, τα έχει σημειώσει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τα 41 που πέτυχε το 2020-21. Θα το ξεπεράσει ο 30χρονος επιθετικός;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0