Πρόσωπα

Ποιος άλλος μπορεί να κάνει ό,τι ο Μορόν; Η μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ, χωρίς να κοιτάξει την εστία! (video)

Ποιος άλλος μπορεί να κάνει ό,τι ο Μορόν; Η μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ, χωρίς να κοιτάξει την εστία! (video)

Το γκολ του Λορέν Μορόν στο ΠΑΟΚ - Άρης (10/03, 0-1) ίσως μοιάζει απλό. Αν παρατηρήσετε καλύτερα τη φάση, όμως, είναι τρομακτικά δύσκολο και δείγμα του ποδοσφαιρικού IQ του Ισπανού φορ!

Ο Άρης πήρε σπουδαίο «διπλό» μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ (10/03, 0-1), στην πρεμιέρα των Play Offs της Stoiximan Super League. Βαθμολογική σημασία δεν είχε για τους «κίτρινους», αλλά κάθε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, έχει τη δική του αξία.

Ποιος το έκρινε; Μα φυσικά, ο Λορέν Μορόν των 15 γκολ -πλέον- στη φετινή Stoiximan Super League!

Ο 30χρονος Ισπανός φορ εξελίσσεται σε ό,τι καλύτερο έχει βρει ο Άρης σε αυτήν τη νέα του εποχή, για τη θέση «9». Και απέναντι στον ΠΑΟΚ, το απέδειξε, κάνοντας κάτι, που λίγοι έως ελάχιστοι μπορούν να κάνουν!

Το γκολ του μοιάζει σχετικά απλό, αλλά δεν είναι! Ο Σαβέριο βρίσκει τον Μορόν, που υποδέχεται την μπάλα εντός περιοχής. Σε κλάσματα δευτερολέπτου, χωρίς να κοιτάξει προς την εστία, στέλνει την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ! Πώς γίνεται αυτό;

Επειδή προτού καν επιχειρήσει την πάσα ο Σαβέριο, ο σέντερ φορ του Άρη έχει «σκανάρει» την εστία του Κοτάρσκι!

Η μία και μοναδική του ματιά, ήταν αρκετή. Έκανε το κοντρόλ και σούταρε αμέσως, μόλις γύρισε το κορμί του.

Η μπάλα πήγε στο ιδανικότερο σημείο που μπορούσε να πάει, δηλαδή το πλαϊνό δίχτυ, και ο Λορέν Μορόν απέδειξε πως διαθέτει στοιχεία και ποδοσφαιρικό IQ, που θα ζήλευαν πάρα πολλοί!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0