Πρόσωπα

Παυλίδης, «παρών»: Υπέροχο τελείωμα, 50ο γκολ και... περιμένει το Καζακστάν! (video)

Παυλίδης, «παρών»: Υπέροχο τελείωμα, 50ο γκολ και... περιμένει το Καζακστάν! (video)
Ο Βαγγέλης Παυλίδης επέστρεψε εντυπωσιακά στα γκολ, στο... καταλληλότερο χρονικό σημείο για την Εθνική Ελλάδας!
Η Άλκμααρ διέλυσε την Εξέλσιορ, επικρατώντας με 4-0 (10/03), στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Eredivisie.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ξαναβρήκε δίχτυα μετά από δύο αγωνιστικές (στη μία είχε ασίστ) και μάλιστα, το γκολ του ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

Στο 15ο λεπτό, μετά από σέντρα από τη δεξιά πλευρά, κατάφερε να δώσει την τέλεια τροχιά στην μπάλα, ώστε να κάνει το 2-0.

Ήταν το 22ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα και στο 26ο στη σεζόν, με τη φανέλα της Άλκμααρ. Πλέον, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ, μαζί με τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν.

Παράλληλα, έφτασε τα 50 γκολ στην Eredivisie με τη συγκεκριμένη φανέλα, κάτι που έχουν καταφέρει μόλις τρεις παίκτες στον 21ο αιώνα: οι Κένεθ Πέρες και Μουνίρ Ελ Χαμντάουϊ. Συνολικά, σε ολόκληρη την ιστορία του συλλόγου, δηλαδή από το 1967, το έχουν καταφέρει έξι!

Κάπως έτσι, έντεκα ημέρες πριν το πολύ κρίσιμο ματς της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν, στα ημιτελικά των Play Offs του Nations League, με «έπαθλο» ένα εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024, ο Βαγγέλης Παυλίδης δήλωσε «παρών».

Και σίγουρα, το timing είναι ιδανικό, με όλους, αλλά και τον ίδιο, να εύχονται στις 21 Μαρτίου στην OPAP Arena, να πράξει κάτι ανάλογο και με τη «γαλανόλευκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0