Πρόσωπα

Αν όχι τώρα MVP, τότε πότε; Ο Ντόντσιτς «μαγεύει», χαρίζοντας πρωτόγνωρες στιγμές στο NBA! (video)

Αν όχι τώρα MVP, τότε πότε; Ο Ντόντσιτς «μαγεύει», χαρίζοντας πρωτόγνωρες στιγμές στο NBA! (video)

«Oh Luka, Luka»! Αυτά που κάνει ο Ντόντσιτς στο φετινό NBA μοιάζουν βγαλμένα από ταινία! Ο «master» των triple-double, τα κάνει όλα για τους Μάβερικς και κατακτά… άπιαστες κορυφές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού!

Σχετικά Άρθρα

Τα λόγια για τον «μάγο» της διπλανής πόρτας είναι πραγματικά περιττά. Ο Λούκα Ντόντσιτς διανύει, με διαφορά, την καλύτερη σεζόν του στο NBA. Είναι ο απόλυτος ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς και δεν σταματά να το αποδεικνύει, σε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία!

«Θύμα» αυτή τη φορά ήταν οι Ντιτρόιτ Πίστονς, που ηττήθηκαν με 142-124 (10/03) στην έδρα τους, με αποτέλεσμα να τεθούν, όπως ήταν φυσιολογικό, εκτός της φετινής φάσης των playoffs, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο «Luka Magic» αποτέλεσε και πάλι, τον πρωταγωνιστή του Ντάλας. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 39 πόντους, φτάνοντας σε triple double, με 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Ακόμα ένα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως λίγο πιο ξεχωριστό από τα υπόλοιπα!

Ο λόγος; Ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν «τριπλός» για έκτη διαδοχική αναμέτρηση στο NBA. Μετρώντας μάλιστα, σε κάθε μία εξ αυτών, τουλάχιστον 30 πόντους στο σκοράρισμά του! Πριν από τους Πίστονς, είχαν προηγηθεί κατά σειρά οι Ράπτορς, οι Σέλτικς, οι Σίξερς, οι Πέισερς και οι Χιτ.

Με τις συγκεκριμένες επιδόσεις, ο Ντόντσιτς έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA, που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε σταματήσει στα πέντε παιχνίδια, πίσω στο 2017, συνεπώς πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Οι «Mavs» απολαμβάνουν τον Λούκα στα καλύτερά του. Είναι ζωντανοί στο κυνήγι της 6άδας, για την απευθείας πρόκριση στα playoffs του πρωταθλήματος, με το ρεκόρ τους αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο 36-28. Ο Ντόντσιτς αποτελεί, σχεδόν κυριολεκτικά, το «οξυγόνο» τους.

Φυσικά, το δαχτυλίδι αυτή τη στιγμή, φαντάζει ως όνειρο… απατηλό. Η συζήτηση για το βραβείο του φετινού MVP της regular season ωστόσο, ίσως θα έπρεπε να αφορά περισσότερο τον «μάγο». Διότι, εάν δεν το κατακτήσει, με όσα «μυθικά» ρεκόρ σπάει αυτή τη σεζόν, τότε πότε θα έρθει η στιγμή του;

Πηγή Εικόνας: ClutchPoints

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0