Πρόσωπα

Στο πρόσωπο του Μορόν, ο Άρης βρήκε τον σέντερ φορ που έψαχνε για χρόνια! (video)

Στο πρόσωπο του Μορόν, ο Άρης βρήκε τον σέντερ φορ που έψαχνε για χρόνια! (video)

Ο Λορέν Μορόν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και βρίσκεται μια… ανάσα από ένα ιστορικό επίτευγμα. Βρίσκει γκολ με κάθε πιθανό τρόπο και ο Άρης, μετά από αρκετά χρόνια, στηρίζεται ξανά στην «αιχμή» του δόρατός του!

Σχετικά Άρθρα

O «κίτρινος» βασιλιάς της Θεσσαλονίκης! Ο Λορέν Μορόν ηγείται της επίθεσης του Άρη, όπως το έχουν καταφέρει ελάχιστοι στο παρελθόν του συλλόγου!

Απέναντι στον Βόλο, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Ισπανός επιθετικός βρήκε για άλλη μια φορά δίχτυα, στη φετινή σεζόν. Άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, επιτυγχάνοντας το 13ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα και 14ο σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Οι αριθμοί του δεν είναι συνηθισμένοι για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Τουναντίον, βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση. Να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα γκολ για τον Άρη στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στη σύγχρονη ιστορία του!

Αυτή τη στιγμή, μοιράζεται την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία μαζί με τον Χαβιέρ Κάμπορα. Τη σεζόν του 2009-10, ο Αργεντινός επιθετικός είχε βρει δίχτυα επίσης σε 13 περιπτώσεις, έχοντας αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια για την κανονική διάρκεια της Super League και άλλα 4 για τα play off.

Στη λίστα ακολουθούν ο Νεμπά-Νιρέν με 12 γκολ το 2002-03, ο Απόστολος Λιολίδης με 11 το 1998-99, ενώ από 10 τέρματα είχαν οι Κόκε και Ματέο Γκαρσία, τις σεζόν 2006-07 και 2018-19 αντίστοιχα.

Και ο ίδιος ο Μορόν πάντως, διανύει με διαφορά την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του «ζωής». Πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Stoiximan Super League, με τα 14 τέρματα που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις, είναι η πιο παραγωγική του χρονιά.

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η περίοδος 2017-18, όταν και είχε σκοράρει συνολικά 25 φορές. Παρ’ όλα αυτά, οι 17 εξ αυτών σημειώθηκαν με τη δεύτερη ομάδα της Μπέτις, για την 3η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ισπανός βρίσκεται μπροστά σε ένα σπουδαίο επίτευγμα. Και αν συνεχίσει, όπως μας έχει συνηθίσει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε πολύ δύσκολα θα συμβεί κάποια… έκπληξη!

Ένα όμως, είναι σίγουρο. Ο Άρης βρήκε στο πρόσωπο του Μορόν, αυτό που αναζητούσε για πάρα πολλά χρόνια. Έναν πραγματικό… killer, στην κορυφή της επίθεσης!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0