Πρόσωπα

Ο Κώστας Μανωλάς κάνει ντεμπούτο στην Ιταλία: Μόνο ο… Θρασύβουλος η εξαίρεση, 16 χρόνια πριν!

Ο Κώστας Μανωλάς κάνει ντεμπούτο στην Ιταλία: Μόνο ο… Θρασύβουλος η εξαίρεση, 16 χρόνια πριν!

Ντεμπούτο για τον Κώστα Μανωλά, με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα και οι οπαδοί της ομάδας έχουν έναν λόγο παραπάνω για να χαρούν.

Η Σαλερνιτάνα βρίσκεται σε μία αρκετά δύσκολη κατάσταση στην Serie A, με την ομάδα να είναι στη τελευταία θέση, έξι βαθμούς μακριά από την προτελευταία Κάλιαρι. Ενώ τα 51 γκολ παθητικό της ομάδας, είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση στη κατηγορία.

Ο Μανωλάς έκανε την επιστροφή του στην Ιταλία, με σκοπό να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, ο οποίος μέχρι στιγμής μοιάζει πολύ κοντά.

Σήμερα (24/02) ο Έλληνας αμυντικός θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στη Μόντσα για την 26η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η 11αδα αυτή δίνει ένα θάρρος στους οπαδούς τις ομάδας, καθώς ο Μανωλάς παραμένει αήττητος σε «πρεμιέρα» του, εδώ και 16 χρόνια.

Είτε μιλάμε για την Ελλάδα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, είτε σε Ιταλία με Ρόμα και Νάπολι, είτε ακόμα και στην Σάρτζα, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ήττα είναι το κάτι άγνωστο.

Βέβαια υπάρχει και μία εξαίρεση, στο «παρθενικό» του ντεμπούτο στον επαγγελματικό αθλητισμό, γνώρισε την απογοήτευση. Το 2009 ο Θρασύβουλος φιλοξενήθηκε από τον Άρη με τους «κίτρινους» να παίρνουν τη νίκη με 2-1. Έκτοτε ο Μανωλάς το έχει πάρει… προσωπικά και όποτε ξεκινάει την εμπειρία τους με μία καινούργια φανέλα, απλά δεν χάνει στο πρώτο του παιχνίδι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0