Πρόσωπα

Τη Νάπολη δεν θα την ξεχάσει ποτέ: Άλλο ένα ρεκόρ για τον 16χρονο Γιαμάλ!

Τη Νάπολη δεν θα την ξεχάσει ποτέ: Άλλο ένα ρεκόρ για τον 16χρονο Γιαμάλ!

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η 11άδα της Μπαρτσελόνα, για την αναμέτρηση με τη Νάπολι, έγινε απευθείας γνωστό πως ο Λαμινέ Γιαμάλ «έσπασε» άλλο ένα ρεκόρ, αυτή την φορά όμως στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο ουρανός της «Μασία» είναι γεμάτος αστέρια, αλλά ο Λαμινέ Γιαμάλ αποτελεί το πιο λαμπρό απ’ όλα.

Ο Τσάβι δείχνει πως εμπιστεύεται το ταλέντο του… εφήβου και του δίνει συνεχώς ευκαιρίες, τις οποίες βέβαια ο Γιαμάλ εκμεταλλεύεται κάθε φορά.

Εικόνα

Σε μία χρονιά που οι «μπλαουγκράνα» ταλανίζονται από την αγωνιστική αστάθεια και τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, αυτό το πιτσιρίκι αποτελεί σανίδα σωτηρίας, για τους οπαδούς της ομάδας.

Στην εφιαλτική αναμέτρηση με την Γρανάδα, για την 24η αγωνιστική της La Liga (3-3, 11/02), οι περισσότεροι έμειναν στους δύο χαμένους βαθμούς. Όμως εκείνη την βραδιά ο Γιαμάλ, με τα δύο γκολ που πέτυχε δεν γλίτωσε μόνο από το… κάζο την Μπαρτσελόνα, αλλά έγινε ταυτόχρονα και ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου που πετυχαίνει δύο τέρματα, μέσα στο ίδιο ματς.

Σήμερα (21/02) απέναντι στη Νάπολι, ο Γιαμάλ έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και αυτομάτως έχει γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί σε νοκ - άουτ φάση του Champions League. Σε ηλικία 16 ετών και 223 ημέρων, το άγχος πολλών ήταν το... σχόλειο. Στην περίπτωση του Γιαμάλ όμως, είναι να οδηγήσει την ομάδα του στην επόμενη φάση της κορυφαίες διασυλλογικής διοργάνωσης.


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0