Πρόσωπα

Πάνω από Χάαλαντ και Σαλάχ: Ο Γουότκινς εκτός έδρας νιώθει σαν το… σπίτι του!

Πάνω από Χάαλαντ και Σαλάχ: Ο Γουότκινς εκτός έδρας νιώθει σαν το… σπίτι του!

Ο Γουότκινς φαίνεται πως... λατρεύει τις εκδρομές με πούλμαν ή αεροπλάνα και στους αγωνιστικούς χώρους, μακριά από το Βίλα Παρκ «μαγεύει». Ο Άγγλος δεν επηρεάζεται στα ξένα γήπεδα, με τους αριθμούς του να ξεπερνούν μέχρι και τους κορυφαίους της κατηγορίας.  

Σχετικά Άρθρα

Η Φούλαμ φιλοξένησε την Άστον Βίλα στο Κρέιβεν Κότατζ για την 25η αγωνιστική της Premier League και αν έπρεπε να προσέχει έναν ποδοσφαιριστή, αυτός ήταν ο Όλι Γουότκινς. Κάτι που εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε ότι δεν τα κατάφερε.

Ο Άγγλος επιθετικός διανύει την σεζόν της καριέρας του και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Ο 28χρονος φορ… αφηνιάζει μακριά από το Βίλα Παρκ και πιάνει επιδόσεις που θα ζήλευαν οι κορυφαίοι παίκτες της λίγκας.

Ο Γουότκινς «πλήγωσε» τη Φούλαμ στο 23ο και 56ο λεπτό, συμπληρώνοντας 13 συμμετοχές σε γκολ, μονάχα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Και όχι, μπορεί να είναι επιθετικός, όμως το σκοράρισμα δεν είναι η μοναδική του… ασχολία.

Ο Γουότκινς σε 13 αναμετρήσεις στις έδρες των αντιπάλων, μετράει επτά γκολ και έξι ασίστ. Η απόλυτη ισορροπία, για έναν «εκτελεστή» που έχει μεγάλη έφεση και στην δημιουργία φάσεων, για τους συμπαίκτες του. Άλλωστε δεν έχει τυχαία 18 τέρματα και 12 τελικές πάσες, σε όλες τις διοργανώσεις.    

Σε περίπτωση που κάποιος ακόμη δεν έχει εντυπωσιαστεί από αυτά τα νούμερα, αρκεί μία ματιά στις επιδόσεις των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της Premier League και τότε ίσως πειστεί μία και καλή.

 Ο Γουότκινς βρίσκεται πάνω από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, Σαλάχ και Χάαλαντ, οι οποίοι ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση με 11 συμμετοχές σε γκολ. Ενώ ξεπερνάει και το παιδί… θαύμα της Τσέλσι, Κόλ Πάλμερ, που βρίσκεται στις 10.

Η δουλειά του Ουνάι Έμερι στην Άστον Βίλα, είναι πραγματικά συγκλονιστική και η ατομική εξέλιξη των ποδοσφαιριστών του, το αποδεικνύει δίχως αμφισβήτηση. Τώρα όμως να δούμε πόσους από αυτούς τους ποδοσφαιριστές, θα μπορέσει να διατηρήσει στο ρόστερ της και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Aston Villa have given Unai Emery the power and control he never gained at  Arsenal

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0