Πρόσωπα

Ιωαννίδης, Σπόραρ και Γερεμέγεφ: Η «Αγία Τριάδα» του Παναθηναϊκού κατέχει την… κορυφή στην Ελλάδα! (video)

Ιωαννίδης, Σπόραρ και Γερεμέγεφ: Η «Αγία Τριάδα» του Παναθηναϊκού κατέχει την… κορυφή στην Ελλάδα! (video)

Η επιθετική τριάδα που κατέχει ο Παναθηναϊκός στη θέση του φορ, προκαλεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τερίμ. Το μόνο που θέλει ο Τούρκος πλέον, είναι να δει και τον Φώτη Ιωαννίδη να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, για να ολοκληρωθεί το… φλεγόμενο τρίδυμο των «πράσινων».  

Ο Φώτης Ιωαννίδης εδώ και μερικές εβδομάδες παραμένει στα… πιτς, με τον Έλληνα διεθνή να μην μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός όμως δεν ανησυχεί, καθώς διαθέτει στις τάξεις του, την πλέον παραγωγική τριάδα φορ της χώρας. Λείπει ο Ιωαννίδης; «Καθαρίζουν» οι Σπόραρ και Γερεμέγεφ.

ipiccy_image_70.jpg

Ο Σλοβένος είναι αποδέκτης ιδιαίτερα σκληρής κριτικής, ενώ ο Σουηδός δεν γέμιζε σε κανέναν το… μάτι στο ξεκίνημα της σεζόν. Κι όμως οι δυο τους «σπρώχνουν» τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με τον Ιωαννίδη, συνθέτουν ένα, ίσως και ανέλπιστα, «καυτό» τρίδυμο.   

Οι τρεις φορ του Παναθηναϊκού, σε όλες τις διοργανώσεις, έχουν σκοράρει συνολικά 33 φορές.

Ο Ιωαννίδης πραγματοποιώντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, έχει βρει 16 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και είναι αδιαμφησβήτητα ο βασικός επιθετικός των «πράσινων».

Ο Σλοβένος έχει ακούσει τα… χίλια μύρια από τους οπαδούς της ομάδας του, όμως με το γκολ που πέτυχε στην Τούμπα, απέναντι στον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (1-0, 14/02) έφτασε τα 11 συνολικά στη σεζόν. Ο Σπόραρ είναι ήδη διψήφιος (και με το παραπάνω), κάτι που θα φανεί πολύ χρήσιμο στον Παναθηναϊκό, με τα play off του πρωταθλήματος να είναι προ των πυλών.


Ακόμη και ο τρίτος κατά σειρά επιθετικός της ομάδας, βγάζει… φωτιές. Ο Γερεμέγιεφ αποτελεί σχεδόν μία περίπτωση-φαινόμενο για τα ελληνικά δεδομένα, διότι ο Σουηδός με λίγα λεπτά συμμετοχής και ελάχιστες τελικές προσπάθειες, έχει σημειώσει έξι τέρματά, δύο εξ αυτών σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ο Γερεμέγιεφ έχει το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» και η σχέση του με το γκολ, είναι ιδιαίτερα στενή. Αρκεί μονάχα να δει κανείς το τέρμα που πέτυχε με τον Πανσερραϊκό, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που η μπάλα απλώς κόντραρε πάνω του και κατέληξε στο βάθος της εστίας, έτσι απλά.

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει μία… καυτή τριάδα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι άμεσοι ανταγωνιστές του είναι αρκετά πίσω στον συγκεκριμένο τομέα, καθαρά από πλευράς αριθμών τουλάχιστον. Για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών η συζήτηση είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Ολυμπιακός με έναν φορ παραπάνω (με την προσθήκη του Ναβάρο τον Ιανουάριο), έχει βρει μόλις 24 γκολ από τους επιθετικούς του.

Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί προσεύχονται για το Μαρόκο | in.gr

Ακολουθεί η ΑΕΚ, η οποία είχε το «υπερόπλο» της, Λιβάι Γκαρσία ανά τακτά χρονικά διαστήματα τραυματία και τον Πόνσε να… ξυπνάει, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

ipiccy_image_71.jpg

Τελευταίος είναι ο ΠΑΟΚ, κάτι που είναι και λογικό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άλλωστε παίρνει τα γκολ που χρειάζεται, κυρίως από τα εξτρέμ και την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Sportdog.gr | Τριπλέτα-φωτιά στα χέρια του Λουτσέσκου - Καμία σχέση Σαμάτα  με Τόμας - Ξεχνούν Αουγκούστο με παικταρά!

Παναθηναϊκός: 33

Ιωαννίδης 16

Σπόραρ 11

Γερεμέγιεφ 6

Ολυμπιακός: 24

Ελ Κααμπί 14

Ελ Αραμπί 4

Ναβάρο 3

Γιόβετιτς 3

ΑΕΚ: 20

Γκαρσία 10

Πόνσε 9

Φαν Βέερτ 1

ΠΑΟΚ:16

Τόμας 9

Τζίμας 4

Σαμάτα 3

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0