Πρόσωπα

Ο Σπόραρ σκοράρει, ο Παναθηναϊκός πώς να χάσει; Έσβησε... και τον ΠΑΟΚ από την «blacklist» του! (video)

Ο Σπόραρ σκοράρει, ο Παναθηναϊκός πώς να χάσει; Έσβησε... και τον ΠΑΟΚ από την «blacklist» του! (video)

Ο Αποδιοπομπαίος τράγος της πράσινης κερκίδας, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Με το γκολ αυτό ο Σπόραρ έκανε το 4/4 απέναντι στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα συνέχισε και το… αήττητο σερί του.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί τη δεδομένη στιγμή την πιο πλήρης ομάδα, όσον αφορά την θέση του φορ. Όχι απαραίτητα από πλευρά ποιότητας, αλλά διότι διαθέτει στο «9» τρεις άκρως ενεργούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι του προσφέρουν συνεχώς γκολ. Κανένας άλλος από του ανταγωνιστές του δεν έχουν αυτό το προνόμιο. 

Ο Ιωαννίδης είναι ο αδιαμφησβήτητος πρωταγωνιστής της ομάδας, όμως με τον Έλληνα διεθνή να βρίσκεται στα… πιτς, τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν βγει μπροστά οι Σπόραρ και Γερεμέγιεφ, για να «καθαρίσουν». Και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνουν με αρκετή επιτυχία.

4017077.jpg

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Τούμπα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-0, 14/02). Ο Φατίχ Τεριμ επέλεξε τον Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης και εκείνος του το ανταπέδωσε, σκοράροντας το 1-0 στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Σλοβένος πέτυχε το 11ο φετινό του γκολ και συμπλήρωσε… καρέ απέναντι στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην χώρα μας, είχε καταφέρει να… πληγώσει ΑΕΚ, Άρη και Ολυμπιακό. Μόνο ο ΠΑΟΚ είχε ξεφύγει από τα… δίχτυα του, αν και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είχε μοιράσει τρεις ασίστ, γκολ όμως ποτέ.

Ο Σπόραρ μετά την απόκρουση του Κοτάρσκι έστειλε την μπάλα στο τέρμα και πρόσθεσε στην… συλλογή του και τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο υψηλόσωμος επιθετικός του «τριφυλλιού» να είναι αποδέκτης σκληρής κριτικής, τους μήνες που φοράει τα «πράσινα», όμως τόσο ο Γιοβάνοβιτς, όσο και ο Τερίμ του δίνουν ευκαιρίες και εκείνος τις εκμεταλλεύεται. Και όχι απλώς στα… εύκολα, αλλά εκεί που η μπάλα «καίει». Στα ντέρμπι ο Σπόραρ είναι αυτός που βρίσκει τα γκολ που ψάχνει η ομάδα του.

df9bead3-c1a7-4f34-b516-cf5ba99eef90.jpg

Επιπλέον είναι εντυπωσιακό πως στα 22 διαφορετικά παιχνίδια που ο Σλοβένος έχει χριστεί σκόρερ, το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί στον Παναθηναϊκό είναι η ισοπαλία και αυτό μόλις σε τρία παιχνίδια. Οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι όταν ο Σπόραρ βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Όχι και τόσο άσχημα για έναν ποδοσφαιριστή που ακούει ασταμάτητα το… ανάθεμα από την κερκίδα.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0