Πρόσωπα

Κομπίνα-έπος ο ΠΑΟΚ, ξανά γκολ ο Ντεσπόντοφ: Έγινε Νο.1 «κίνδυνος» με... 14αρι! (video)

Κομπίνα-έπος ο ΠΑΟΚ, ξανά γκολ ο Ντεσπόντοφ: Έγινε Νο.1 «κίνδυνος» με... 14αρι! (video)
Ο ΠΑΟΚ «έκρυψε» την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ την έστειλε στα δίχτυα και με το 7-7, πλέον, δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν στη Stoiximan Super League!
Απίστευτος ΠΑΟΚ, απίστευτος και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ! Χωρίς να «σβήσει» τις μηχανές του, βρήκε και τρίτο γκολ απέναντι στον Βόλο (21/01), με τον ίδιο «δράστη», όπως και στο 1-0.

Ο 27χρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, «χτύπησε» στο 22', μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα με το αριστερό, αλλά και στο 51', μετά από εξαιρετική κομπίνα των παικτών του ΠΑΟΚ, και εξίσου εξαιρετικό σου εκτός περιοχής!

Εκτός από ένα πανέμορφο γκολ, όμως, ήταν και ένα «ορόσημο» για τον ίδιο, στη φετινή σεζόν.

 
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έχει, πλέον, επτά γκολ και επτά ασίστ στη Stoiximan Super League, σε 16 εμφανίσεις.

Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής, δεν έχει άμεση συμμετοχή σε τόσα γκολ (14), είτε σκοράροντας, είτε μοιράζοντας ασίστ!

Συγκεκριμένα, ακολουθούν οι Ιωαννίδης και Μορόν (12): ο πρώτος έχει 8 γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ο δεύτερος 10 γκολ και δύο ασίστ.

Κάπως έτσι, μετά από μία μικρή «παύση» δύο αγωνιστικών, απέναντι σε Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως να εκτελέσει ή να δημιουργήσει, επέστρεψε στις... καλές του συνήθειες.

Αυτές που δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή του ΠΑΟΚ, να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό (3,5 εκατομμύρια ευρώ), για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Και ποιος ξέρει πού θα σταματήσει η «απόσβεση», αν συνεχίσει έτσι;

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0