Πρόσωπα

Προφανώς και θα σκόραρε ο Πελεγκρίνι για τον Ντε Ρόσι: Τότε τον αποχαιρετούσε, τώρα τον… υποδέχθηκε! (video)

Προφανώς και θα σκόραρε ο Πελεγκρίνι για τον Ντε Ρόσι: Τότε τον αποχαιρετούσε, τώρα τον… υποδέχθηκε! (video)

Τρομερή ιστορία. Μία ιστορία γεμάτη… συναισθήματα και μία σπουδαία ανδρική φιλία. Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι και τον Μάνουελ Πελεγκρίνι. Δύο ανθρώπους που συναντιούνται ξανά, και πάλι με έδρα τη Ρόμα, ξανά με σκόρερ τον  δεύτερο. Απίθανο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως ξεκινά η εποχή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο της Ρόμα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0, με τη συμπλήρωση μισής ώρας, απέναντι στην Ελλάς Βερόνα.

Είναι ανώτεροι, ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε εύκολα το σκορ από κοντά στο 19’, αλλά η κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού – ως τώρα – έλαβε χώρα στο 25ο λεπτό.

Διότι ο αρχηγός της αγαπημένης ομάδας του Ντε Ρόσι, ο Πελεγκρίνι, βρήκε δίχτυα από κοντά και μετουσίωσε σε ασίστ την δεύτερη τελική πάσα του Ελ Σαράουι στο ματς.

Το 2-0 ήταν γεγονός, αλλά το πιο «όμορφο» της ιστορίας έγκειται στον σκόρερ και τον προπονητή του. Δύο ανθρώπους που έχουν συνυπάρξει στη Ρόμα, με τον Πελεγκρίνι να δίνει το παρών και στο τελευταίο παιχνίδι του Ιταλού στην ομάδα, σε επίπεδο Serie A.

Αυτό διεξήχθη πριν από μία πενταετία, απέναντι στην Πάρμα, στη νίκη της Ρόμα, στο ίδιο γήπεδο, με 2-1. Τότε, ο Πελεγκρίνι είχε ανοίξει το σκορ στο 35ο λεπτό και το είχε αφιερώσει στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Μερικά χρόνια μετά, η ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά αυτή την φορά, δεν τον αποχαιρετά. Τον καλωσορίζει…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0