Πρόσωπα

Λείπει ο Λιβάι, «απειλεί» συνεχώς ο Βίντα: Σε όλες τις φάσεις της ΑΕΚ, είναι... μέσα! (video)

Λείπει ο Λιβάι, «απειλεί» συνεχώς ο Βίντα: Σε όλες τις φάσεις της ΑΕΚ, είναι... μέσα! (video)
Ως σέντερ μπακ ξεκίνησε το ματς, ως σέντερ φορ λειτούργησε! Απίστευτος Ντομαγκόι Βίντα στο πρώτο ημίχρονο του Άρης - ΑΕΚ!
Σχετικά Άρθρα
Ο Άρης υποδέχθηκε την ΑΕΚ (17/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τη μεταξύ τους ρεβάνς, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά το 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας, σίγουρα, ένιωσαν πιο... ήσυχοι οι άνθρωποι των «κιτρίνων», γνωρίζοντας πως ο Λιβάι Γκαρσία απουσιάζει. Πού να ήξεραν, όμως, τι «κέφια» θα έχει ο Ντομαγκόι Βίντα!

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο σέντερ μπακ της ΑΕΚ λειτούργησε ως σέντερ φορ, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, στα πρώτα 45 λεπτά.

Αρχικά, βρήκε δίχτυα στο 11', αλλά είδε την προσπάθειά του να θεωρείται ως μη γενόμενη, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Εννέα λεπτά αργότερα (20'), ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βίντα «νίκησε» τους πάντες στον αέρα, έδωσε στην μπάλα πορεία προς την εστία, αλλά είδε τον Μπράμπετς να απομακρύνει με «τακουνάκι».

Με τη συμπλήρωση των 30', απείλησε ξανά με κεφαλιά, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε εύκολα. Δύο λεπτά μετά (32'), ξεκίνησε με την μπάλα από το κέντρο, αντάλλαξε πάσα με τον Άμραμπατ, και ουσιαστικά βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, από πλάγια θέση.

Εν τέλει, όμως, ο Κουέστα τον «νίκησε», με δυσκολία. Κι αν νομίζατε πως σταμάτησε εκεί, κάνετε λάθος!

Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 33ο λεπτό, βρέθηκε ξανά εντός μεγάλης περιοχής, βρήκε τον χώρο, σούταρε, αλλά είδε την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0