Πρόσωπα

ΑΕΚ: «Ξαναχτύπησε» ο Λιβάι Γκαρσία κι έπιασε τον... Πόνσε! (video)

ΑΕΚ: «Ξαναχτύπησε» ο Λιβάι Γκαρσία κι έπιασε τον... Πόνσε! (video)

Ασταμάτητος ο Λιβάι Γκαρσία! Βρήκε δίχτυα και κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το δικό του... 6x6! Δείτε πώς έκανε το 1-0!

Δεν «κρατιέται» ο Λιβάι Γκαρσία, μετά την επιστροφή του! Στο 24ο λεπτό του μεγάλου ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, βρήκε δίχτυα, κάνοντας το 1-0 (14/01) για την ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Ο Σιμάνσκι έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων στην OPAP Arena, ο Γκαρσία έφυγε μόνος στον κενό χώρο, και όντας ταχύτατος, δεν μπόρεσε κανείς να τον προλάβει. Πλάσαρε με το δεξί τον Λοντίγκιν κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για έκτο σερί ματς που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επίτευγμα πολύ σπάνιο και δύσκολο, που ο τελευταίος ο οποίος το είχε καταφέρει, βρίσκεται στον πάγκο στο εν λόγω ματς.


Συγκεκριμένα, στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ, στη σεζόν 2018/19, ο Έκι Πόνσε είχε σκοράρει σε κάθε ματς που έπαιξε, από την 16η, έως την 21η αγωνιστική (απουσίασε από την 20η λόγω καρτών).

Φέτος, ο Λιβάι Γκαρσία, από την 11η αγωνιστική απέναντι στη Λαμία, που «άνοιξε» λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, έως την 18η, απουσιάζοντας σε 12η και 13η, λόγω τραυματισμού.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0