Πρόσωπα

Η επιστροφή του... ασώτου, φέρνει επανένωση με τον αγαπημένο «παλιόφιλο»: Σάντσο και Ρόις ξανά μαζί! (video)

Η επιστροφή του... ασώτου, φέρνει επανένωση με τον αγαπημένο «παλιόφιλο»: Σάντσο και Ρόις ξανά μαζί! (video)

Ο Τζέιντον Σάντσο επιστρέφει στη Γερμανία, έστω και ως δανεικός, μετά το «εφιαλτικό» του πέρασμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος γυρίζει στη Ντόρτμουντ για να συναντήσει ξανά τον αγαπημένο του… συνεργάτη.

Ο Τζέιντον Σάντσο επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος, επιστρέφει εκεί που μεγαλούργησε. Ο 23χρονος Άγγλος γύρισε πίσω στο Ντόρτμουντ και άπαντες ελπίζουν πως αυτό το «come back» θα οδηγήσει στην αναγέννηση της, «κοιμισμένης» πλέον, καριέρας του.

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναζητά διαχρονικά ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης της, ο φέρελπις Σάντσο έμοιαζε ως μία ιδανική λύση.

Νέος, Άγγλος και με μερικές «μαγικές» σεζόν της Bundesliga στα πόδια του. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Η απάντηση είναι τα πάντα...

Εικόνα

Για αρχή δεν μπορεί κανείς να μην ξεκινήσει αυτή την συζήτηση από τα 85 εκατομμύρια ευρώ, που κατέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να αποκτήσουν έναν 21χρόνο, τότε ποδοσφαιριστή. Η εξέλιξη του Σάντσο στο «Νησί» δεν ήταν η αναμενόμενη και σιγά σιγά άρχισε η γκρίνια από την πλευρά των οπαδών της ομάδας.

Αποκορύφωμα σαφώς, αποτελεί η ρήξη των σχέσεων του παίκτη, με τον Έρικ Τεν Χαγκ, που οδήγησε στον παραγκωνισμό του Τζέιντον.

Ten Hag wishes Sancho luck but remains coy on future

Τώρα όμως ο Άγγλος γύρισε πίσω στη Γερμανία και την αγαπημένη του Ντόρτμουντ για το «restart».

Στις 137 φορές που έβαλε την κίτρινη φανέλα, σκόραρε 50 γκολ, ενώ μοίρασε ταυτόχρονα και 64 ασίστ.

Εκεί θα συναντήσει έναν καλό του φίλο από τα… παλιά. Τον πιο πιστό στρατιώτη των Βεστφαλών, τον Μάρκο Ρόις.

 

Οι δύο τους συνεργαζόντουσαν με… κλειστά μάτια την τετραετία που συνυπήρξαν στη Ντόρτμουντ και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα.

 Σε 95 συνολικά παιχνίδια, βρέθηκαν 23 φορές, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Με κανέναν άλλο ο Σάντσο στην καριέρα του δεν είχε τόσο καλή συνεργασία. Με τον Χάαλαντ συναντήθηκαν 11 φορές, ενώ με τον Γκερέιρο 10. Όλοι οι υπόλοιποι πέφτουν σε μονοψήφιο νούμερο.

Από εκεί που ο Ρόις πάντοτε έβλεπε του συμπαίκτες του να αποχωρούν και να τον αφήνουν μόνο πίσω, ο Σάντσο εμφανίστηκε για να αλλάξει αυτό το… κατεστημένο που είχε μετατραπεί πλέον σε «παράδοση».

Ο Άγγλος γυρίζει στη Ντόρτμουντ και ο Ρόις θα έχει και πάλι δίπλα του έναν άξιο συμπαραστάτη στις «μάχες» που δίνει εντός των τεσσάρων γραμμών.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0