Πρόσωπα

Κίριλ Ντεσπόντοφ, ξέρουμε τι έκανες όλον τον Δεκέμβρη! (video)

Κίριλ Ντεσπόντοφ, ξέρουμε τι έκανες όλον τον Δεκέμβρη! (video)
Γιατί να αναδειχθεί ο Ντεσπόντοφ, παίκτης του μήνα στη Stoiximan Super League, για τον Δεκέμβριο; Γιατί ανά 45' έδινε κι έναν πολύ καλό λόγο!
Η έλευση του 2024, έδωσε «τέλος» και στο αήττητο σερί του ΠΑΟΚ. Στο φινάλε του περασμένου έτους, ωστόσο, υπήρξε... τρομακτικός! Κι όπως σε κάθε «τρομακτική» ομάδα, υπάρχουν κάποιοι «τρομακτικοί» πρωταγωνιστές!

Νο.1 στη σχετική λίστα για τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Στην ψηφοφορία της Stoiximan Super League, ο 27χρονος Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του μήνα Δεκεμβρίου, με ποσοστό 53,10%!

Στο συγκεκριμένο διάστημα, ο Ντεσπόντοφ δεν έχασε λεπτό, σε τρία ματς πρωταθλήματος: απέναντι σε Λαμία, Αστέρα Τρίπολης και Κηφισιά. Κι όχι μόνο δεν έχασε, αλλά και δεν... άφησε λεπτό, να παέι χαμένο!

Μόνο στο πρώτο ματς από τα τρία, δεν ανέβασε τη στατιστική του. Αλλά και πάλι, «έκλεισε» τον μήνα, με τρία γκολ και τρεις ασίστ: δύο γκολ με Αστέρα Τρίπολης, ένα με Κηφισιά και χατ-τρικ από ασίστ, στο ίδιο ματς.

Ανά 45 λεπτά, δηλαδή, είτε είχε σκοράρει, είτε είχε φτιάξει γκολ για έναν συμπαίκτη του!





Οι αριθμοί και οι ρυθμοί του είναι εξωπραγματικοί. Μαζί με τον Φώτη Ιωαννίδη, είναι ο πιο παραγωγικός παίκτης της Stoiximan Super League (12 γκολ και ασίστ, συνολικά).

Αν θα συνεχίσει έτσι; Μένει να φανεί. Μέσα σε τέσσερις μήνες, έχει δικαιώσει πλήρως, όσους επέμειναν να βγουν 3.5 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του ΠΑΟΚ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0