Πρόσωπα

Οι «απώλειες» του Ολυμπιακού επί Μαρτίνεθ, ξεπεράστηκαν επί Καρβαλιάλ! (video)

Οι «απώλειες» του Ολυμπιακού επί Μαρτίνεθ, ξεπεράστηκαν επί Καρβαλιάλ! (video)

Ο ένας «έπαιξε» τα τριπλάσια ματς από τον άλλο. Κι όμως, στη μετά-Μαρτίνεθ εποχή, η «ζημιά» για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι μεγαλύτερη.

Σχετικά Άρθρα
Απέναντι στην ΑΕΚ, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έπαιζε μόνο το πρώτο του ντέρμπι. Χρειαζόταν τη νίκη, ώστε να διαφυλάξει πως δεν θα ξεπεράσει τις βαθμολογικές απώλειες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σε μόλις τέσσερα ματς. Κάτι που εν τέλει, δεν κατάφερε.

Ο Ολυμπιακός, από τις 5 Δεκεμβρίου του 2023, όταν ανακοίνωσε τον Πορτογάλο προπονητή ως αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες -και μάλιστα συνεχόμενες- στη Stoiximan Super League.

Οι συνολικές του βαθμολογικές απώλειες, μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τις ήττες από Λαμία και ΑΕΚ, έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και ταυτόχρονα, ξεπέρασαν αυτές του προκατόχου του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ!



Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, σε 12 ματς πρωταθλήματος, είχε μία ήττα από τον ΠΑΟΚ και δύο ισοπαλίες: με ΑΕΚ και Βόλο. Δηλαδή, από τους 36 βαθμούς που είχε βρήκε στο διάβα του, έχασε τους επτά. Αριθμός που σε ποσοστό «μεταφράζεται» στο 20%.

Από την άλλη, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, από τους δώδεκα που μπορούσε να διεκδικήσει, έχει πάρει τους τέσσερις, χάνοντας τους οκτώ, δηλαδή το 67%!

Σημειώνεται πως στην εξίσωση δεν μπαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Κι έτσι, πάντως, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε μικρότερες απώλειες έχοντας παίξει δύο ντέρμπι, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Κάρλος Καρβαλιάλ τις ξεπέρασε, με μόλις ένα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0