Πρόσωπα

Αλήθεια, τι κάνει ο Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ; (video)

Αλήθεια, τι κάνει ο Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ; (video)
Ο χρόνος που χρειάζεται ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είτε για να σκοράρει, είτε για να «φτιάξει» κάποιο γκολ του ΠΑΟΚ, στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εξωπραγματικός!
Κυνικά και αθόρυβα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ λειτουργεί τις... μηχανές του σε τέτοιες ταχύτητες, που συγκρίνονται μόνο με αυτές, του Φώτη Ιωαννίδη. Και ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός, θεωρητικά θα χρειαζόταν και κάποιον χρόνο συμμετοχής, μην γνωρίζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ε, όπως φαίνεται, ο χρόνος αυτός ήταν μόλις 2.5 μήνες! Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2023 ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και έως τις 12 Νοεμβρίου, είχε μόνο μία ασίστ στη Stoiximan Super League.



Από τις 25/11, όμως, έως και το βράδυ της Τετάρτης (03/01/2024), έχει ανεβάσει την άμεση συμμετοχή σε 11 γκολ! Είτε σκοράροντας, είτε «φτιάχνοντάς» τα!

Συγκεκριμένα, σκόραρε μία φορά απέναντι στον Πανσερραϊκό (25/11), δύο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (17/11), έκανε χατ-τρικ στις ασίστ κόντρα στην Κηφισιά, βρίσκοντας και δίχτυα (21/12) και κόντρα στον ΟΦΗ (03/01/2024), συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς! Δηλαδή; Ένα γκολ και δύο ασίστ!



Ο απολογισμός του είναι 5 γκολ και έξι ασίστ, σε μόλις 749' στο ελληνικό πρωτάθλημα! Με λίγα λόγια, έχει άμεση συμμετοχή σε γκολ, ανά 62' παιχνιδιού!

Κι όπως πολύ... εύστοχα γράφτηκε στα social media: «τι θα κάνει, άραγε, όταν... προσαρμοστεί για τα καλά;»

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0