Πρόσωπα

Η Λαμία «ανάγκασε» τον Πασχαλάκη να... τριπλασιάσει τον μέσο όρο επεμβάσεών του! (video)

Η Λαμία «ανάγκασε» τον Πασχαλάκη να... τριπλασιάσει τον μέσο όρο επεμβάσεών του! (video)
Ούτε με ΑΕΚ, ούτε με ΠΑΟΚ! Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, περισσότερο από ποτέ, απέναντι στη Λαμία! Δείτε τις φορές που είπε «όχι», απέναντι στο σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου!
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός «μπήκε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο 2024. Όχι μόνο ηττήθηκε από τη Λαμία (03/01, 1-0) στο Αθανάσιος Διάκος, αλλά κυρίως, προβλημάτισε με την απόδοσή του. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο προπονητής του, Κάρλος Καρβαλιάλ, δήλωσε πως πρόκειται για τη χειρότερη εμφάνιση των Πειραιωτών, επί ημερών του.

Υπήρξαν, όμως, και «διασωθέντες» σε ένα τόσο κακό ματς. Πρώτος μεταξύ αυτών, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Ο 34χρονος Έλληνας γκολκίπερ, είπε πέντε φορές «όχι» στους παίκτες της Λαμίας, διατηρώντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό μέσα στο ματς, έως το φινάλε.

Με μία γρήγορη ματιά στους αριθμούς του, αποδεικνύεται πως στο συγκεκριμένο ματς, ο Πασχαλάκης έκανε τριπλάσιες επεμβάσεις, από αυτές που κάνει κατά μέσο όρο, στη φετινή σεζόν.

Από το 1.7 στη Stoiximan Super League, λοιπόν, έφτασε στις πέντε! Ακόμα και στα ντέρμπι, με ΑΕΚ (δύο) και ΠΑΟΚ (μία), δεν χρειάστηκε να επέμβει τόσες φορές.

Στατιστικό τιμητικό για τον ίδιο, αλλά όχι για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, που απέναντι σε έναν αντίπαλο εκτός των διεκδικητών του τίτλου, επέτρεψε να απειληθεί τόσες φορές ο τερματοφύλακας.

Σημειώνεται πως το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται, καθώς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Δείτε τις μεγάλες επεμβάσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη:




 

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0