Πρόσωπα

«Ολυμπιακός vs Ζέλσον Μαρτίνς»: Αντίπαλοι μόνο δύο φορές, που ήταν αρκετές, για... εφιάλτες! (video)

«Ολυμπιακός vs Ζέλσον Μαρτίνς»: Αντίπαλοι μόνο δύο φορές, που ήταν αρκετές, για... εφιάλτες! (video)
Ευτυχώς, δεν θα τον βρει ξανά ως αντίπαλο! Όσα... τράβηξε ο Ολυμπιακός «εξαιτίας» του Ζέλσον Μαρτίνς το 2017, απλώς, δεν ξεχνιούνται.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς «πιάνει» λιμάνι, για χάρη του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με τους Πειραιώτες, βάσει όσων ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, και αφήνει τη Μονακό.

Τα 52 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί για αυτόν (22 το 2018 και άλλα 30 έναν χρόνο αργότερα), λένε πολλά για την αξία του. Σαφώς, οι τραυματισμοί τον κράτησαν λίγο πίσω, αλλά ο Ολυμπιακός ξέρει από πρώτο χέρι, πόσο ποιοτικό εξτρέμ αγόρασε. Ειδικά τις βραδιές που... σεληνιάζεται!

Δύο από αυτές, τις βίωσαν οι Πειραιώτες ως αντίπαλοι. Συγκεκριμένα, στη φάση των ομίλων του Champions League τη σεζόν 2017/18, ο Ζέλσον Μαρτίνς, στα 22 του χρόνια τότε, ταλαιπώρησε όσο κανείς άλλος την άμυνα του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά, υπήρξε ο κύριος λόγος των δύο άνετων επικρατήσεων της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, απέναντι στους «ερυθρόλευκους» έχοντας γκολ στη νίκη με 3-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς, και ασίστ στο δεύτερο (3-1 υπέρ των Πορτογάλων). Χωρίς να βάζουμε στην εξίσωση τις ατελείωτες ατομικές ενέργειες του.

Ένας πραγματικός... διάβολος στα εξτρέμ, που αν πλησιάσει εκείνα τα επίπεδα απόδοσης, είναι άγνωστο ποιος θα μπορεί να τον σταματήσει.

Κι αν δεν θυμάστε σε ποιες βραδιές αναφερόμαστε και τι έκανε σε εκείνα τα ματς, απλώς δείτε τα παρακάτω βίντεο.





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0