Πρόσωπα

Ο Φαλ κατέβασε… διακόπτες, για μία ιστορική θέση στη EuroLeague! (video)

Ο Φαλ κατέβασε… διακόπτες, για μία ιστορική θέση στη EuroLeague! (video)

Απίστευτος ήταν ο Μουστάφα Φαλ κόντρα στη Βιλερμπάν, μοίρασε… τάπες και έβαλε το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της EuroLeague.

Τι άλλο να κάνει ο Μουστάφα Φαλ; Σπαθιά να καταπιεί; Ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πως διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά στο ρεπερτόριό του. Αφού… τελειοποίησε τις ασίστ, πλέον επεκτάθηκε και στα μπλοκ.

Κόντρα στη Βιλερμπάν αγωνίστηκε για 34 λεπτά και φρόντισε ώστε να προσθέσει το όνομά του σε μία ιδιαίτερη κατηγορία της EuroLeague. Στο σκοράρισμα μπορεί να μην ανέβηκε ψηλά, μετρώντας μόλις δύο πόντους, αλλά όσον αφορά τις τάπες, δεν τις… λυπήθηκε!

Έτσι, πέρα από τις επτά ασίστ και τα επτά ριμπάουντ που είχε, μοίρασε και… οκτώ μπλοκ στους αντιπάλους! Επίδοση που αποτελεί τη δεύτερη καλύτερη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Την πρώτη θέση διατηρεί ο Στόγιαν Βράνκοβιτς με δέκα, σε ματς της Μπολόνια απέναντι στην Τσιμπόνα το 2001, ενώ ίδια επίδοση με τον Φαλ είχε και ο Γκριγκόρ Χίζνιακ, φορώντας τη φανέλα της Ζάλγκιρις κόντρα στην Εστουντιάντες το 2000.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0