Πρόσωπα

Το βλέπεις και «λυγίζεις»: Η αξέχαστη στιγμή στο Μπρούκλιν για Κόμπι και Τζίτζι, με τα χαμόγελα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ! (video)

Το βλέπεις και «λυγίζεις»: Η αξέχαστη στιγμή στο Μπρούκλιν για Κόμπι και Τζίτζι, με τα χαμόγελα που δεν θα ξεχαστούν ποτέ! (video)

Πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια, από μία χαρακτηριστική στιγμή μεταξύ του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζίτζι, στο Μπρούκλιν. Μία εικόνα γεμάτη τρυφερότητα.

Σχετικά Άρθρα

Στις 26 Ιανουαρίου του 2020, ο χρόνος έμοιαζε να «παγώνει». Η είδηση της πτώσης του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του NBA, αλλά και στη 13χρονη κόρη του Τζίτζι και σε επτά ακόμα ανθρώπους, έκανε τους δείκτες του ρολογιού να σταματήσουν.

Η αγάπη που έτρεφε ο «Black Mamba» για τα παιδιά του, ήταν κάτι παραπάνω από γνωστή. Δεν είναι τυχαίο πως αφοσιώθηκε πλήρως στην οικογένειά του, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση το 2016.

Η σύνδεσή του με την Τζίτζι, ωστόσο, ήταν ιδιαίτερη. Μοιράζονταν ένα κοινό, μεγάλο πάθος. Το οποίο φυσικά, αφορούσε το μπάσκετ. Το παρατσούκλι «Mambacita», όπως είχε ονομάσει ο ίδιος ο Κόμπι τη μικρή του κόρη, μόνο τυχαίο δεν ήταν.

kobe_enth1.jpg

Οι φορές που παρακολουθούσαν μαζί αγώνες δεν ήταν λίγες. Τουναντίον. Μάλιστα, μία ημέρα σαν σήμερα, στις 21 Δεκεμβρίου του 2019, έδωσαν το «παρών» στο Μπρούκλιν, για την αναμέτρηση μεταξύ των Νετς και των Ατλάντα Χοκς.

Τότε, η ομάδα της Νέας Υόρκης είχε επικρατήσει με 122-112, αλλά το χαρακτηριστικότερο στιγμιότυπο από εκείνο το ματς, δεν σχετιζόταν με κάποια φάση εντός των τεσσάρων γραμμών.

Εν αντιθέσει, προερχόταν από την πλευρά των… θεατών! Ο Κόμπι ντύθηκε «δάσκαλος», προσπαθώντας να μεταλαμπαδεύσει στην Τζίτζι κάποιες από τις γνώσεις του. Δεν ήταν και λίγες άλλωστε. Εκείνη ανταποδίδει με χαμόγελο. Η σκηνή «αιχμαλωτίζεται» από τον τηλεοπτικό φακό και αυτομάτως γίνεται viral. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;

Μία σχέση πατέρα και κόρης, γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αποτελεί απλώς ένα από τα πολλά παραδείγματα, που το επιβεβαιώνουν. Έστω κι αν πλέον, βλέποντάς το, νιώθεις την καρδιά σου να πονά.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0