Πρόσωπα

Προθέρμανση με μπλούζα για… ρακί; Αυτά μόνο ο Λούκα Ντόντσιτς! (video)

Προθέρμανση με μπλούζα για… ρακί; Αυτά μόνο ο Λούκα Ντόντσιτς! (video)

Είναι… τρελός και το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση ο Λούκα Ντόντσιτς, που βρίσκει αρκετά ευφάνταστους τρόπους για να «κεντρίζει» τα βλέμματα! Πέρα φυσικά, από τα αγωνιστικά του κατορθώματα.

Σχετικά Άρθρα

Ποιος να του πει τι; Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι μία κατηγορία μόνος του! Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά σε όσα προσφέρει εντός του παρκέ. Η «τρελή» του προσωπικότητα αρκεί για να τον… λατρέψει οποιοσδήποτε!

Παρατηρώντας σε πρώτη φάση το αγωνιστικό σκέλος, η εμφάνισή του κόντρα στους Μπλέιζερς ήταν -για άλλη μία φορά- εντυπωσιακή. Δεν του έφταναν οι 40 πόντοι που σημείωσε, έφτασε μέχρι και σε triple-double, με 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ! Υπάρχει κάποια αμφιβολία περί της ηγετικής του ικανότητας; Πολύ δύσκολο!

Άλλωστε, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτελεί την εξαίρεση, αλλά τον κανόνα. Ο «Luka Magic» έχει ολοκληρώσει συνολικά πέντε φετινά παιχνίδια στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, σταματώντας τουλάχιστον στους 40 πόντους. Περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη σε αυτή τη σεζόν.

Στα αξιοσημείωτα είναι και το γεγονός πως στα οκτώ τελευταία ματς των Μάβερικς, ο Σλοβένος σούπερ σταρ ήταν «τριπλός» σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις! Αρκετά όμως με τα κατορθώματά του με την «πορτοκαλί» θεά στα χέρια.

Ο Ντόντσιτς φροντίζει ώστε να… ξαφνιάζει και με άλλους τρόπους. Χαρακτηριστικό είναι πως πριν από μερικές ημέρες, είχε κάνει τη… μυθική κίνηση να ειρωνευτεί τους φιλάθλους των Γκρίζλις για τις διαμαρτυρίες τους, μιμούμενος ένα μωρό που κλαίει!

Ακολούθως, στην προθέρμανση του παιχνιδιού κόντρα στους Τίμπεργουλβς, επέλεξε να δοκιμάσει να μοιράσει ασίστ κάπως… διαφορετικά. Αντί για το χέρι, χρησιμοποίησε το πόδι του, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στο ποδόσφαιρο, θα αποτελούσε ένα τέλειο «δεκάρι»!

Τελευταίο του… στιγμιότυπο, το κορυφαίο μπλουζάκι που φόρεσε (ξανά σε προθέρμανση) στο ματς του Πόρτλαντ. Τι έγραφε; Είχε τυπωμένη στο κέντρο τη λέξη «ρακί» στα σλοβένικα, υποστηρίζοντας ουσιαστικά πως είναι το καλύτερο «φάρμακο»!

Αναφέρεται ειδικά στην «home edition» της πατρίδας του, η οποία, σε περίπτωση που αναρωτιέστε, έχει 80% περιεκτικότητα σε αλκοόλ!

Λούκα Ντόντσιτς, ο MVP της καρδιάς μας!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0