Πρόσωπα

Το… καλό τρίτωσε για τον Γκρίλις, για πρώτη φορά στην καριέρα του (video)

Το… καλό τρίτωσε για τον Γκρίλις, για πρώτη φορά στην καριέρα του (video)

Ο Γκρίλις σκοράρει απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και βρίσκει τον καλό του… εαυτό. Ο Άγγλος μετράει τρίτο διαδοχικό παιχνίδι με γκολ στην Premier League, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά.

Ένα «νωθρό» ξεκίνημα στη φετινή σεζόν δείχνει να… σβήνει σιγά σιγά ο Τζακ Γκρίλις, πετυχαίνοντας κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ ξανά στην καριέρα του.

3 - Jack Grealish has scored in three consecutive Premier League games for the first time, with each goal giving Manchester City the lead. Critics. pic.twitter.com/CwytwogRgK — OptaJoe (@OptaJoe) December 16, 2023

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μέχρι και τις αρχές του Δεκεμβρίου δεν είχε βρει τον δρόμο τους προς τα δίχτυα, μοιάζοντας μόλις δύο ασίστ.

Εκεί που ο «διακόπτης» του Τζακ γύρισε, ήταν στην αναμέτρηση με την Τότεναμ για την 14η αγωνιστική της Premier League. Σε αυτό το φοβερό παιχνίδι ο Άγγλος είχε κάνει το 3-2, μέχρι ο Κουλουσέφσκι να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στην επόμενη αγωνιστική απουσίασε απέναντι στην Άστον Βίλα καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες. Ακολούθησε η ανατροπή με την Λούτον, όταν και ο Γκρίλις έβαλε το νικητήριο γκολ στο 65ο λεπτό (2-1).

Το… κακό τρίτωσε σήμερα (16/12) με την Κρίσταλ Πάλας, όπου και άνοιξε το σκορ. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League που ο Γκρίλις βρίσκει δίχτυα στην καριέρα του.

Ο Άγγλος ξύπνησε και ο Πεπ μπορεί να στηριχτεί και πάλι πάνω του.    


Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0