Πρόσωπα

Πρώτος στις αναζητήσεις της Google ο Κριστιάνο, πριν καν… παίξει ποδόσφαιρο!

Πρώτος στις αναζητήσεις της Google ο Κριστιάνο, πριν καν… παίξει ποδόσφαιρο!

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην λαμβάνει από όλους... μηνύματα αγάπης, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Google, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο αθλητής με τις περισσότερες αναζητήσεις τα τελευταία 25 χρόνια! 

Απίστευτο, κι όμως αληθινό: Η Google αποκάλυψε πως σε έρευνα που ξεκίνησε από το 1998, ο Κριστιάνο Ρονάλντο - ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μερικά χρόνια αργότερα - αποτελεί τον αθλητή, τον οποίο οι αναγνώστες αναζητούν περισσότερο, στην ιστορία της συγκεκριμένης μηχανής αναζήτησης! 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπορεί να έχει αμφισβητηθεί πολλάκις από το ποδοσφαιρικό κοινό, αφού από την προηγούμενη χρονιά, αυτός που είναι κυρίως στο επίκεντρο της συζήτησης είναι ο Λιονέλ Μέσι. Παρόλα αυτά, ο παίκτης της Αλ Νασρ δεν δείχνει να επηρεάζεται ιδιαίτερα. Κάθε άλλο. Ο 38χρονος έχει φτάσει τα 50 γκολ στο 2023, ενώ ο... ιδιαίτερος χαρακτήρας του και η προσωπικότητα του έχουν τεράστια επίδραση στον κόσμο, ο οποίος... είτε το θέλει, είτε όχι, τον ακολουθεί παντού! 

Αυτό φάνηκε και στην έρευνα που αποκάλυψε η Google, η οποία «βάφτισε» τον επιθετικό της Αλ Νασρ ως τον αθλητή με τις περισσότερες αναζητήσεις της τελευταίας 25ετίας, σε έρευνα που έλαβε χώρα πριν καν ο ίδιος κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας

Φυσικά, στο κομμάτι της δημοτικότητας δεν μπορεί να περάσει... απαρατήρητος ούτε ο προσωπικός λογαριασμός του Ρονάλντο στο Instagram, εκεί που τον ακολουθούν 614 εκατ. χρήστες και τον μετατρέπουν αυτόματα ως τον αθλητή με τους περισσότερους followers στη συγκεκριμένη πλατφόρμα! 

Πάντως, παρά το γεγονός πως ο Ρονάλντο δέχεται μεγάλη κριτική κατά καιρούς, οι θαυμαστές του Πορτογάλου επιθετικού, έχουν ξεκινήσει την δική τους... αντεπίθεση το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από τα social media. 

Το σίγουρο όμως είναι πως είτε ο κόσμος αγαπάει τον Ρονάλντο, είτε τον αντιπαθεί, το έχει ως συνήθεια να τον αναζητεί, να μαθαίνει για αυτόν και να ασχολείται με το... κάθε του βήμα. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο... κέρδος του 38χρονου, όσον αφορά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. 

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0