Πρόσωπα

Η κλήρωση του EURO 2024 έπεσε θύμα γνωστού φαρσέρ. Ποιος είναι ο «σεσημασμένος Τζάρβο»; (video)

tags :
Η κλήρωση του EURO 2024 έπεσε θύμα γνωστού φαρσέρ. Ποιος είναι ο «σεσημασμένος Τζάρβο»; (video)

Η ιστορία ενός σεσημασμένου φαρσέρ που ξαναχτύπησε κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης του EURO στο Αμβούργο. Τα αστεία με τους ήχους αισθησιακών ταινιών... που προκαλούν αμηχανία και το «ποινικό μητρώο» με τις εφόδους σε γήπεδα κρίκετ. Αυτός είναι ο «Τζάρβο», ή αλλιώς Ντάνιελ Τζάρβις.

Όσοι συντονίστηκαν για την χθεσινή κλήρωση του EURO 2024, είναι πιθανό πως κάποια στιγμή θα αναρωτήθηκαν από που προέρχονται και τι πραγματικά συμβαίνει με ορισμένους… περίεργους ήχους που αντηχούσαν στο Μέγαρο Φιλαρμονικής του Έλβα στο Αμβούργο, όπου διεξήχθη η κλήρωση για τη διοργάνωση. Όπως λοιπόν αποκαλύπτεται, οι ήχοι αυτοί οφείλονται σε παρεμβολή γνωστού φαρσέρ.

Ο Τζάρβο (Jarvo), κατά κόσμον Ντάνιελ Τζάρβις, ανέλαβε την ευθύνη της ενέργειας σε livestream που έκανε ο ίδιος στο Twitter. Όπως παραδέχτηκε, ενώ βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο στο Αμβούργο, κάλεσε έναν άγνωστο αριθμό κινητού και χάρηκε που κατάφερε να συνδεθεί. Η φάρσα που «σκάρωσε» προκάλεσε αμηχανία και άβολα χαμόγελα στους παρόντες, αλλά και σε όσους βρίσκονταν στη σκηνή την στιγμή, που πραγματοποιούσαν την κλήρωση.

 


Ο «Τζάρβο» με τα κατορθώματά του, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς αποδείχθηκε, πως ήταν ο ίδιος άνθρωπος, που προκάλεσε παρεμβολή ήχων αισθησιακών ταινιών σε ζωντανή εκπομπή του BBC νωρίτερα μέσα στο 2023, ενώ είχε διαπράξει το ίδιο (κατόρθωμα) και κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για το FA Cup τη στιγμή που στη σκηνή βρισκόταν ο Γκάρι Λίνεκερ, ο οποίος είχε ομολογήσει αμήχανα : «δεν ξέρω ποιος προκαλεί αυτό τον θόρυβο».

Ο Ντάνιελ Τζάρβις όμως έχει απασχολήσει τις αρχές και με τις εφόδους που έχει πραγματοποιήσει σε αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής παιχνιδιών κρίκετ το 2021. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, του έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδα κρίκετ σε όλη την Αγγλία.

1200Jarvo_arrestedΚαταγραφή.jpg

Απομένει να δούμε, πότε και με ποιο τρόπο θα χτυπήσει ξανά ο περιβόητος φαρσέρ.

Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0